Suomi
Gamereactor
uutiset
Red Dead Redemption

Huhu: Red Dead Redemption Remastered paljastatetaan pian

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Red Dead Redemptionille on toivottu jatkoa jo pitkään, mutta nyt näyttää että todennäköisempää on vain saada remasteroitu versio uusille konsoleille. Korealaisen Gamefocus-sivuston mukaan Red Dead Redemption Remastered on määrä paljastaa tällä viikolla. Osa huhulähteistä povaa julkistusta jo tälle päivälle.

Rockstar ei ole kuitenkaan millään tavalla kiusoitellut uusintajulkaisua. Studio ei myöskään ole kommentoinut huhua, joten sitä on pidettävä vielä huhuna. On kuitenkin mielenkiintoista nähdä voisiko Red Dead Redemption olla mukana huomenna järjestettävässä Playstation Meetingissä, jossa Sony esittelee uuden Playstation 4 -mallin. Vaikka kyseessä olisi uusioversio, niin yksinoikeus uudelle PS4:lle olisi sekin jo suhteellisen kova juttu.

Red Dead Redemption
Lähde: SegmentNext

Aiheeseen liittyviä tekstejä

9
Red Dead Redemption: Undead NightmareScore

Red Dead Redemption: Undead Nightmare

ARVIO. Kirjoittaja Jori Virtanen

Rockstarin ensimmäinen kunnollinen laajennus länkkärieepokseen vie syvällisen ja vakavamielisen pelin vähemmän ryppyotsaiseen vaihtoehtotodellisuuteen. Kalmot kipuavat haudoistaan, elävät pelkäävät aivolihansa puolesta ja luodeista tulee kultaakin kalliimpaa valuuttaa. Lyödään sekaan runsaasti mustaa huumoria, hirveät määrät tekemistä ja kuuden tunnin kampanja, niin päästään kohtuullisen tuhtiin p...Ladataan seuraavaa sisältöä