Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Skate

Huhu: Skate 4 paljastetaan heinäkuussa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Activisionilla oli alun perin suunnitelmia Tony Hawk 3+4:n remake-kokoelman suhteen, mutta projekti peruttiin, kun Vicarious Visions ryhtyi yhteistyöhön Blizzardin kanssa. Onneksi skeittauspelejä on tulossa lisää, ja näistä merkittävin on horisontissa siintävän Skate-sarjan paluu.

Toistaiseksi olemme saaneet projektista hädin tuskin mitään tietoa, puhumattakaan sen näkemisestä. Mutta tähän on tulossa muutos. Sisäpiiriläisen ja toimittaja Tom Hendersonin mukaan voimme odottaa kunnollista paljastusta jo ensi kuussa.

Pelin sanotaan olevan pidemmällä kehityksessä kuin monet ovat luulleet, ja jos se pitää paikkansa, niin julkaisu ei toivottavasti ole liian kaukana.

Skate

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Skate 4 tulossa myös PC:lle

Skate 4 tulossa myös PC:lle

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Skate 4 on tulossa konsoleille, eikä sarjaa ole koskaan julkaistu PC:lle. Tämä asiantila muuttuu tulevaisuudessa. Twitterissä on paljastunut, että Skate 4 on tulossa...Ladataan seuraavaa sisältöä