Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Crackdown 3

Huhun mukaan Crackdown 3 on edelleen 100% tuhoutuva

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Eräs Crackdown 3:n myyntipuheista oli joskus se, että moninpelissä pystyisi repimään alas kokonaisen pilvenpiirtäjän, sillan tai suuren monumentin. Tästä ominaisuudesta ei kuitenkaan ole kuultu mitään enää moneen vuoteen. Hurjaa tuhoutuvuutta onkin esitetty syyksi monille lykkäyksille, ja joidenkin mukaan ominaisuus olisi kokonaan poistettu.

Crackdown 3 on pelattavissa ensi kuun XO18-tapahtumassa Meksikossa, ja nyt Microsoftin sisäpiiriläinen Klobrille on kertonut uusia tietoja Twitterissä. Tulossa olisi oikeastaan kaksi täysin erilaista pelikokemusta.

"The development of CD3 is essentially the story of building two completely unique experiences. Sumo Digital - Campaign (SP offline or online Co-op for four players). Ruffian Games - Wrecking Zone multiplayer that features 100% destruction (yes, they did it)."

Lisäksi tviittauksen mukaan rakennuksien tuhoutuminen olisi ennallaan.

"The city in Crackdown 3 is huge. Not only is it over twice the size of the original Crackdown, on top it features 1,000 orbs for you to find. And since verticality is key in Crackdown, the highest tower touches the sky at 1.2 km height."

Kyseessä ei ole virallinen varmistus, joten tietoon kannattaa suhtautua toistaiseksi pelkkänä huhuiluna.

Crackdown 3

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Crackdown 3Score

Crackdown 3

ARVIO. Kirjoittaja Arttu Rajala

Agentit huomio! New Providencen kaupungissa on piru merrassa, ja nyt vaaditaan vuosikymmenen suurin ratsia.

0
GR Livessä tänään Crackdown 3

GR Livessä tänään Crackdown 3

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Crackdown 3 julkaistaan 15. helmikuuta, muta jo tänään sitä pelataan GR Livessä! Liity mukaan katsomaan ja kommentoimaan klo 19:00 täällä. Voit seurata lähetystä myös...

0
Xbox Game Passissa mukana Crackdown 3

Xbox Game Passissa mukana Crackdown 3

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Gamereactor on tehnyt yhden tai useamman videon yhteistyössä mainostajan kanssa kyseisestä tuotteesta. Videon on tehnyt Gamereactor, ja se on siis sponsoroitu. Lue lisää...

0
Crackdown 3 on Terry Crews -simulaattori

Crackdown 3 on Terry Crews -simulaattori

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Crackdown 3 julkaistaan lopultakin 15. helmikuuta Xbox Onelle ja PC:lle, ja Gamereactorin ennakon voi lukea täältä. Pelissä esiintyy myös näyttelijä Terry Crews....Ladataan seuraavaa sisältöä