Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

LIVE
HQ
logo hd live | Hello Neighbor 2
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Suomi
   Gamereactor
   uutiset
   Red Dead Redemption 2

   Huhun mukaan Red Dead Redemption 3 on jo työn alla

   Tilaa uutiskirjeemme tästä!

   * Pakollinen tieto
   HQ

   Red Dead Redemption on se maailman tunnetuin länkkäripelisarja. Toinen osa saatiin ulos vuonna 2018, ja sen jälkeen julkaisija Rockstar on keskittynyt lähinnä verkkopeliosuuden hoitamiseen.

   Nyt sitten Rockstarin työntekijä on mennyt kirjoittamaan LinkedIn-profiiliinsa olevansa työn touhussa pelissä Red Dead Redemption 3, ja on vieläpä tehnyt moista jo kahden vuoden ajan. Näin ollen kehitys olisi alkanut varsin pian toisen osan julkaisun jälkeen.

   Lisäksi Rockstarin emoyhtiö Take-Two'n toimitusjohtaja Strauss Zelnick ilmoitti haastattelussa, että niin Grand Theft Auto kuin Red Dead Redemption ovat "pysyviä pelisarjoja" verraten niitä James Bondiin siinä mielessä, että uutta vain puskee, vaikka vuodet vierivät.

   Rockstar itse ei ole kommentoinut huhuja Red Dead Redemption 3:sta.

   Red Dead Redemption 2

   Kiitokset, Comic Book

   Aiheeseen liittyviä tekstejä   Ladataan seuraavaa sisältöä