Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset

Hurja huhu: Onko tässä kuva Nintendon uudesta pelikonsolista?

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Nintendon seuraavasta kotikonsolista on pyörinyt netissä tänä vuonna niin paljon huhuja, että on vaikea pysyä kärryillä. Tällä viikolla internettiin vuodettiin jälleen uusi kuva, jonka lähde väittää kiven kovaan kyseessä olevan Nintendo NX:n toimiva prototyyppi.

Ensimmäisenä kuvan julkisti Twitterissä nimimerkki Flashback Man. Tämä kuva vahvistaa huhua, jonka mukaan konsoli olisi modulaarinen yhdistelmä vanhanaikaisia ohjaimia ja tablettia, ja ne yhdistämällä saisi hyvinkin Wii U:n Game Padia muistuttuavan kokonaisuuden.

Nintendo ei ole edelleenkään suostunut kommentoimaan huhua, joten kannattaa yhä pitää mahdollisina, että kyseessä on huijaus. Jäämme silti jännityksellä odottamaan lisätietoja. Toivotaan, että Nintendo on pian valmis julkistamaan NX:n virallisesti, jotta huhukierteestä päästään eroon.

Hurja huhu: Onko tässä kuva Nintendon uudesta pelikonsolista?


Ladataan seuraavaa sisältöä