Suomi
Gamereactor
esports
Call of Duty: Vanguard

HyDra ja KiSMET pysyvät New York sublinersissa CDL-kaudella 2023

Call of Duty League -joukkue on alkanut julkistaa joukkueensa seuraavalle vuodelle.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Call of Duty League palaa itse asiassa parin kuukauden kuluttua, kun Activision ilmoitti, että kauden 2023 ensimmäinen vaihe alkaa itse asiassa tämän vuoden joulukuussa eikä ensi vuoden alussa, kuten entisillä kausilla.

Tätä varten näemme joukkueiden tekevän kaikenlaisia listailmoituksia ja liikkeitä valmistautuessaan kilpailumaailman paluuseen, ja viimeisin, joka on päässyt mukaan tähän, on New York Subliners, joka on paljastanut, että kaksi sen jäsentä vuodesta 2022 palaa vuoteen 2023.

Sekä Paco "HyDra" Rusiewiez että Matthew "KiSMET" Tinsley ovat palanneet joukkueeseen, mikä tarkoittaa, että odotamme edelleen kuulevamme, kuka muu muodostaa tämän listan jatkossa, koska kaksi paikkaa on edelleen auki aktiivisessa joukkueessa. Onneksi, koska Subliners on ilmoittanut nimestä joka päivä 4. lokakuuta lähtien, voimme todennäköisesti odottaa tämän jatkuvan, kunnes koko joukkue on paljastettu.

Call of Duty: Vanguard

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Call of Duty: VanguardScore

Call of Duty: Vanguard

ARVIO. Kirjoittaja Ossi Mykkänen

Vuotuinen perusvarma pyssyttely lataa hyvän läpileikkauksen toisen maailmansodan monipuolisiin taistelutapoihin.Ladataan seuraavaa sisältöä