Suomi
Gamereactor
lifestyle

Hyperautojen valmistaja Pininfarina on valmistanut DC: n tunnetuimman miljardöörin innoittamia autoja

Bruce Wayne oli inspiraationa näille luksusautoille.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Mitä tulee hyperautoihin, useimmiten miljardöörit ostavat näitä ajoneuvoja eivätkä ole niiden inspiraatio. Pininfarinalle he ovat kuitenkin kääntäneet pöydät ja katsoneet yhtä (kuvitteellisista) maailman ikonisimmista miljardööreistä saadakseen inspiraatiota kokoelmaan uusia mittatilaustyönä tehtyjä autoja.

Erityisesti DC: n tärkein playboy Bruce Wayne on hyödynnetty tämän autosarjan luovana inspiraationa. Neljä ajoneuvoa on kehitetty, kukin Wayne Enterprises, Warner Bros. Discovery kehittämälle uudelle luksusmerkille. Ennen kuin kysyt, onko tämä jonkinlainen typerä vitsi, se ei todellakaan ole, ja voit suunnata Bruce Wayne X: ään täältä katsomaan kaikkia sen tarjoamia tarjouksia, mukaan lukien neljä autoa, jotka vaihtelevat 3.4–4.9 miljoonan euron välillä.

Nämä neljä autoa tunnetaan nimillä Battista Dark Knight, Battista Gotham, B95 Dark Knight ja B95 Gotham. Jokainen auto saa virtansa 120 kWh:n litiumioniakusta ja neljästä moottorista, jotka lupaavat huikeat 1 900 hv ja 0–100 km/h kiihtyvyyden, joka on alle kaksi sekuntia. Joten kyllä, ne ovat nopeita.

Niille, jotka etsivät jotain, jolla on hieman enemmän painoa, Tumblers myydään myös, vaikka vain 10 on saatavilla ja yhden hinta ei ole tiedossa. Onneksi paljon "kohtuullisempaan" hintaan, joka on 14 500–24 300 puntaa, saat Bruce Waynen inspiroiman sähköpyörän.

Tämä on mainos:
Hyperautojen valmistaja Pininfarina on valmistanut DC: n tunnetuimman miljardöörin innoittamia autoja
Pininfarina


Ladataan seuraavaa sisältöä