Suomi
Gamereactor
lifestyle

Hyundai on esitellyt kaupallisen eVTOLinsa seuraavan iteroinnin

Ajoneuvo on seuraava askel kohti täysimittaista julkaisua vuonna 2028.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Seuraava suuri raja, jonka teknologiayritysten on ylitettävä, on näennäisesti se, miten ilmailusta tehdään helpommin saatavilla. Monille tämä näyttää pyörivän pienimuotoisten matkustajalentokoneiden, kuten VTOL: n, käsitteen ympärillä, ja Hyundai on työskennellyt ahkerasti tämän tekniikan kehittämisessä ja parantamisessa vuosia.

Vuonna 2020 CES:ssä se esitteli S-A1 VTOL:n, ja nyt, neljä vuotta myöhemmin CES 2024:ssä, se on esitellyt seuraajan, S-A2 eVTOLin. Ajoneuvo on suunniteltu isännöimään lentäjää ja neljää matkustajaa, ja se on seuraava askel kohti täysimittaista kaupallista debyyttiä vuonna 2028.

Sanotaan, että S-A2 pystyy risteilemään nopeudella 120 mph noin 1,500 jalan korkeudessa. Ajoneuvo on suunniteltu myös matkoille, jotka ovat noin 25-40 mailia, mikä tarkoittaa, että älä odota tämän matkustaja-aluksen vievän sinua New Yorkin ja Lontoon välillä lähiaikoina. Se käyttää kahdeksaa kallistuvaa roottoria nostaakseen ja liikuttaakseen itseään, ja sen sanotaan olevan yhtä hiljainen kuin toiminnassa oleva astianpesukone, joka toimii välillä 45-65 dB.

Koska S-A2: ta parannetaan edelleen ja pyrimme turvallisuus- ja matkustajatodistuksiin, näemme epäilemättä iteraatioita tästä ajoneuvosta tulevina vuosina, ennen sen debyyttiä ja todennäköistä esittelyä jälleen CES: ssä vuonna 2028.

Tämä on mainos:
Hyundai on esitellyt kaupallisen eVTOLinsa seuraavan iteroinnin
Mercedes-Benz


Ladataan seuraavaa sisältöä