Suomi
Gamereactor
uutiset
Doom Eternal

Id Software toivoo Switch Prolta parempaa akkua ja prosessoria

Billy Kahn pitää nykyisestä mallista, mutta toivoo silti parempaa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

iD Software ilmoitti hiljattain isoista muutoksista Doom Eternalin seuraavissa lisäpaketeissa. Myös hiljattain Nintendon Switch -konsoli sai Ancient Gods -lisälevyn, osoittaen, että iD on konsolin kanssa tosissaan. Itse asiassa, iD:llä odotellaan jo Switchin seuraavaa versiota.

Billy Kahn, iD Softwaren pääohjelmoija pohti Nintendon tulevaa laitetta 3DJuegosin haastattelussa. Kahn olisi tehokkaammasta konsolista mielissään, sillä se mahdollistaisi Nintendon tukemisen myös jatkossa.
Erityisesti Kahn toivoisi suurempaa akkua, sillä kannettavan laitteen ollessa kyseessä, lyhyt akkukesto heikentää käytettävyyttä.

Luonnollisesti Kahn toivoisi myös parempaa resoluutiota. Kahn mainitsee ehkä hieman leikilläänkin siitä, miten hän grafiikoiden ohjelmoijana toivoisi luonnollisesti aina vain tehokkaampaa rautaa ja muistia parhaan lopputuloksen aikaan saamiseksi.

Doom Eternal

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Doom Eternal (Nintendo Switch)Score

Doom Eternal (Nintendo Switch)

ARVIO. Kirjoittaja Petter Lundberg

Koronakevät 2020 sai Animal Crossing: New Horizons -saariseikkailusta ja Doom Eternal -räiskinnästä itselleen kätevästi pelilliset keulakuvat - netti oli nopeasti...

0
Doom Slayer on nyt parhaimmillaan patsaana

Doom Slayer on nyt parhaimmillaan patsaana

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Japanilainen Figma on tunnettu näyttävistä figuureistaan eli päheistä patsaistaan, ja lisäksi tuotteet ovat yleensä ihan kohtuullisella hinnalla myytäviä. Kesäkuussa 2022...Ladataan seuraavaa sisältöä