Suomi
Gamereactor
uutiset
Luther: The Fallen Sun

Idris Elba haluaa tehdä lisää Luther-elokuvia

Näyttelijällä on peukut pystyssä, jotta hän voisi palata harmahtavan etsivän luo.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

En ollut Luther-elokuvan (Luther: The Fallen Sun) suurin fani, kuten luulin, sillä se heikensi liikaa sarjan loistavaa ja juurtunutta identiteettiä, mutta ei voida kiistää, että elokuva menestyi erittäin hyvin Netflixissä ja sitä pidettiin jopa Top 10 -julkaisuna viikkojen ajan. Joten, tätä menestystä ajatellen, voimmeko odottaa enemmän Idris Elban harmaalta etsivältä?

Puhuessaan Colliderin kanssa Elba on kertonut toiveitaan palata hahmon pariin ja totesi, että hänellä on peukut pystyssä sen suhteen, että aiheesta tulee lisää elokuvia.

"Luther ended up being one of the top five most streamed films on Netflix, which is an incredible achievement, since it was the first film from the television show. I'm hoping to make another one. I love Luther. I love that character, and I love where I can possibly take him, as a story and as a character. So, yeah, keep your fingers crossed."

Elokuvan The Fallen Sun loppu jätti oven auki lisää Lutheria ajatellen, joten ei olisi suuri yllätys nähdä Elba takaisin tässä hahmossa tulevaisuudessa.

Haluatko sinä nähdä lisää Luther-elokuvia?

Luther: The Fallen Sun

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä