Suomi
Gamereactor
lifestyle

Ihmiset paahtavat tätä jalkapallokommentaattoria hänen "minieläkkeelle" jäämisestään

Sitä kutsutaan lomaksi, Gary. Kutsu sitä vain lomaksi.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Gary Neville on uskomattoman tunnettu entinen jalkapalloilija ja nykyinen jalkapallokommentaattori Isossa-Britanniassa, mutta sen lisäksi näyttää siltä, että hän on myös liittynyt trendiin olla menestyvä mies, joka uskoo olevansa vain rakennettu erilaiseksi kuin muu maailman väestö.

Äskettäisessä podcast-leikkeessä Neville osoittaa, kuinka häiriintynyt hänestä on tullut, kun hän kuvailee "minieläkkeelle jäämistään" juontajakollegalleen. Lyhyesti sanottuna hänen "minieläkkeensä" ovat taukoja, joita Neville jatkaa kolmesta viiteen päivään kerrallaan, jolloin hän yrittää olla ajattelematta työtä. Kuulostaako tutulta? Jep, se on vain loma, jota kuvataan ikään kuin se olisi vallankumous.

Jopa hänen isäntäkumppaninsa huomauttaa hänelle, että se kuulostaa lomalta, mutta Neville ei peräänny, vaan sanoo, että hänen kaltaisensa ihmiset eivät ota 6 kuukautta pois kerrallaan, koska he eivät voi lakata ajattelemasta työtä (useimmat ihmiset eivät voi ottaa 6 kuukautta pois kerrallaan, Gary, koska useimmilla ihmisillä ei ole rahaa, jos he tekevät niin).

Ei ole yllättävää, että Nevillen "mini-eläkkeelle" -monologi on ansainnut hänelle melko paljon vastareaktiota Twitterissä, ja monet pilkkaavat jalkapallokommentaattoria. Katso joitain parhaista paisteista ja alkuperäinen leike alla:

Tämä on mainos:Ihmiset paahtavat tätä jalkapallokommentaattoria hänen "minieläkkeelle" jäämisestään


Ladataan seuraavaa sisältöä