Suomi
Gamereactor
lifestyle
Roblox

IKEA aikoo maksaa Robloxin pelaamisesta

Peliin on avattu kauppa, ja etsinnässä on työntekijöitä.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Emme vitsaile, IKEA avaa virallisen myymälän Roblox ja on parhaillaan palkkaamassa henkilöitä työskentelemään tässä myymälässä, jonka rooli todella maksaa ihmisille metapelin pelaamisesta sekä virtuaalikaupan hallinnasta ja seuraamisesta.

Tämä kaikki tapahtuu The Co-Worker Game: n kautta, joka on virtuaaliuniversumi, joka debytoi Roblox 24. kesäkuuta. Tiedotteen mukaan tämä "antaa pelaajille mahdollisuuden kokea IKEA:n ainutlaatuinen lähestymistapa uraan, jossa epälineaariset urapolut ovat normi ja sivuttaiset siirrot osastojen välillä ovat yleisiä".

Haku tehtävään on toistaiseksi virallisesti auki ja päättyy 16. kesäkuuta. Tarjolla on 10 roolia, ja meille kerrotaan, että "hakijat voivat joustaa taitojaan, auttaa asiakkaita ja saada ylennyksen osastojen siirtämiseksi, aivan kuten todellisessa maailmassa".

Roolin saamiseksi hakijoiden on läpäistävä virtuaalihaastattelu, joka järjestetään 14.-18. kesäkuuta. On epäselvää, mikä on tämän virtuaalisen IKEA-roolin palkkataso.

Tämä on mainos:
Roblox
IKEA

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Roblox arvokkaampi kuin ZeniMax?

Roblox arvokkaampi kuin ZeniMax?

UUTINEN. Kirjoittaja Aleksi Kesseli

Microsoft järkytti peliteollisuutta viimeviikolla ostamalla ZeniMaxin ja sen myötä Bethesda ja id Software pelistudiot. Mutta kauppa ei ollut halpa, sillä Microsoft...Ladataan seuraavaa sisältöä