Suomi
Gamereactor
lifestyle

Ikuista Pariisin taika näillä kahdella uudella Lego-setillä

Voit tuoda Notre-Damen ja Mona Lisan kotiin.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Lego on asettanut itsensä enemmän kuin vain lelubrändiksi jo vuosia. Tämä ei ole vain monimutkaisempien sarjojen muodossa, vaan myös taiteellisempien ja hyvin esiteltyjen sarjojen muodossa, jotka voidaan sijoittaa kotiisi todellisina ja melko vaikuttavina koristeina. Tätä pyrkimystä laajennetaan nyt edelleen.

Kaksi uutta sarjaa on paljastettu, ja molemmat on kehystetty Pariisin ympärille. Yksi sarjoista on yksityiskohtainen versio Notre-Damen katedraalista, joka sopii Lego Architecture -sarjaan. Toinen on yksityiskohtainen ja seinälle asennettava versio Mona Lisasta, joka sopii Lego Art -sarjaan.

Notre-Damen sanotaan sisältävän 4,383 kappaletta, seisovan yli 13 tuumaa korkea, 8.5 tuumaa leveä ja 16 tuumaa syvä, samalla kun se maksaa 229,99 € / 199.99 puntaa.

Mona Lisa puolestaan on valmistettu 1,503 kappaleesta, sen korkeus on 17 tuumaa, leveys 11.5 tuumaa ja syvyys 1.5 tuumaa ja hintalappu 99,99 € / 89.99 puntaa.

Tämä on mainos:

Molemmat setit tulevat saataville 1. kesäkuuta, joten ne ovat ihanteellisia ja upeita tapoja tuoda hieman valon kaupunkia kotiisi.

Ikuista Pariisin taika näillä kahdella uudella Lego-setillä


Ladataan seuraavaa sisältöä