Suomi
Gamereactor
lifestyle

Ilmastonmuutosta esillä pitävä Just Stop Oil maalasi Stonehengen oranssiksi

Muistomerkille mahdollisesti aiheutuneista vahingoista on syntynyt kiivas keskustelu.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Stonehenge. On paljon kysymyksiä, joihin emme voi vastata Britannian vanhimmasta muistomerkistä, mutta tiedämme yhden asian varmasti, ja se on se, miten se ruiskumaalattiin oranssiksi. Se johtuu ilmastoprotestiryhmästä Just Stop Oil. Saatat muistaa ne ruiskuttamalla joukon muita oransseja asioita kauppojen julkisivuista maalauksiin.

Ryhmän tavoite on yksinkertainen: lisätä tietoisuutta ilmastonmuutoksen torjumiseksi. Näyttää kuitenkin siltä, että he ovat vain herättäneet Yhdistyneen kuningaskunnan molempien poliittisten puolueiden vihan. Nykyinen pääministeri Rishi Sunak twiittasi yksinkertaisesti, että "Just Stop Oil on häpeä".

Tämä on mainos:

Sir Keir Starmer, nykyinen oppositio- ja työväenpuolueen johtaja, ei myöskään tuntenut kiintymystä ryhmää kohtaan ja totesi, että "Stonehengelle aiheutettu vahinko on törkeää. Just Stop Oil on säälittävä. Vastuussa olevien on kohdattava lain täysi voima."

Just Stop Oilia on kritisoitu voimakkaasti näennäisesti vaarattoman maissitärkkelyksen käytöstä Stonehengessä. Vaikka se ei ehkä vahingoita itse kiviä, uskotaan, että vieras aine vahingoittaa kiviin rakennettuja ainutlaatuisia jäkäliä, jotka estävät niitä säältä ja saastumiselta.

Mitä mieltä olet Just Stop Oilin Stonehenge-protestista?

Tämä on mainos:
Ilmastonmuutosta esillä pitävä Just Stop Oil maalasi Stonehengen oranssiksi
muratart - Shutterstock


Ladataan seuraavaa sisältöä