Suomi
Gamereactor
uutiset
Immortals of Aveum

Immortals of Aveum näyttää välttävän fantasiakliseitä, joita olemme pelänneet

Älä välitä siitä, että ihmiset puhuvat kuin olisivat Shakespearen näytelmässä tai konnan roolissa, joka haluaa vain tuhota maailman.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Alun perin Immortals of Aveumin julkaisun piti tapahtua eilen, mutta sitä viivästettiin 22. elokuuta saakka kuukausi sitten. Se ei tarkoita, että Ascendant ja Electronic Arts jättäisivät meidät tyhjin käsin tänä viikonloppuna.

Michael Kirkbride, jonka saatat tuntea suunnittelijana The Elder Scrolls III: Morrowindissa, The Elder Scrolls IV: Oblivionissa, Batman: The Enemy Withinissä ja monissa muissa peleissä, on vastannut useisiin kysymyksiin Immortals of Aveumin loresta ja päätarinasta tässä blogissa. Monet pelkäsivät, että tästä tulee toinen fantasiapeli, jossa ihmiset puhuvat niin keskiaikaista englantia, että Shakespeare raapisi päätään. Hän saa sen kuulostamaan siltä, ​​että kehittäjät ovat hyvin tietoisia monista ansoista, joihin useimmat fantasiapelit lankeavat. Tämä seikkailupeli näyttää, että meillä on edessämme kevyempi ja nykyaikaisempi otos maailmasta, jossa on taikuutta ja lohikäärmeitä.

Tämä pätee myös Jakiin ja hänen kumppaneihinsa. Devyn ja Zendara saattavat tuntua keskimääräistä hölmömmiltä muskeliveikoilta, jotka mokailevat aina, mutta vaikka alla oleva toinen video esittelee heidät tällaisina, Kirkbride kuvailee Devyniä yhdeksi maailman parhaista taistelijoista. Samalla tulemme näkemään Zendaran muitakin puolia, kun hän oppii tuntemaan Jakin paremmin.

Olen varovaisen optimistinen tarinan suhteen luettuani tämän ja katsottuani kaksi alla olevaa videota, sillä en saa samoja huonoja fiiliksiä kuin katsoessani monia Forspoken-trailereita.

HQ
HQ
Immortals of Aveum

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä