Suomi
Gamereactor
uutiset
Inside Out 2

Inside Out 2 jatkaa hallitsemista lipputuloissa ohittamalla Toy Story 3 & 4:n ja Finding Doryn

Se on nyt kaikkien aikojen kuudenneksi eniten tuottanut animaatioelokuva.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Kun Inside Out 2 ylitti miljardin dollarin kynnyksen muutama päivä sitten, ylsi se hyvin harvinaiseen saavutukseen, sillä animaatio on nyt 54. elokuva, joka on ansainnut yli miljardi dollaria. Se on nyt kaikkien aikojen 11. tuottoisin animaatioelokuva.

Ihmiset ovat tulvineet katsomaan elokuvaa elokuvateattereihin siinä määrin, että Inside Out 2 on lisännyt sen kokonaissummaan 100 miljoonaa dollaria (vastaa Madame Web -elokuvan lukemia, vuoden 2024 17. tuottoisin elokuva). Samalla Inside Out 2 nousi kautta aikojen 36. tuottoisimmaksi elokuvaksi ja nyt se on kuudenneksi tuottoisin animaatioelokuva, ohittaen Finding Doryn, Toy Story 3:n ja Toy Story 4:n.

Ottaen huomioon, että olemme menossa kohti viikonloppua (ja jenkkien itsenäisyyspäivän viikonloppua), ei olisi yllätys nähdä Inside Out 2 kasvattavan lippumyyntiään vielä rutkasti lisää ja nähdä sen nousevan kaaviossa edelleen kohti kärkeä. Sen seuraava kohde on Jurassic Park, joka on tällä hetkellä vain noin 3 miljoonan dollarin etäisyydellä Inside Out 2:sta, ja lähin animoitu kilpailija on sijalla 26., 1,159 miljoonaa dollaria ansaitseva Minions.

Oletko jo nähnyt Inside Out 2:n?

Inside Out 2

Kiitokset, Box Office Mojo.

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä