Suomi
Gamereactor
uutiset
Inside Out 2

Inside Out 2 jatkaa merkittävää lipputulojen kasvattamista ja ylitti 1,2 miljardin dollarin rajan

Se on nyt neljänneksi eniten tuottanut animaatioelokuva kautta aikain.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Inside Out 2 on ollut menestystarina tavalla, jota harvat olisivat osanneet ennustaa. Animoitu jatko-osa on ollut eetterissä noin kolme viikkoa, ja tuona aikana se on kerännyt yli 1,2 miljardia dollaria, joka tekee siitä yhden kaikkien aikojen nopeimmin kasvavista elokuvista.

Toisen viikonlopun jälkeen, joka lisäsi noin 100 miljoonaa dollaria kokonaistulokseen, elokuva on 25. kaikkien aikojen tuottoisin elokuva ja neljänneksi tuottoisin animaatioelokuva, joka on kerännyt 1,216 miljardia dollaria.

Tällä hetkellä se on The Fate of the Furiousin takana, joka keräsi 1,236 miljardia dollaria, mikä tarkoittaa, että Inside Out 2:n tarvitsee tuottaa vain 20 miljoonaa dollaria ohittaakseen eeppisen toimintarainan. Mitä tulee animaatioalaan, seuraava kohde on The Incredibles 2, joka keräsi lipputuloina aikanaan 1,243 miljardia dollaria. Tarpeetonta sanoa, että kärkipaikoilla olevat julkaisut saattavat jäädä Pixarin erittäin menestyneen jatko-osan taakse.

Inside Out 2 kasvaa myös tasaisesti tullakseen vuoden 2024 suurimmaksi elokuvaksi valtavalla marginaalilla. Sen on ansaittava vielä noin 200 miljoonaa dollaria, jonka jälkeen se on kaksinkertaistanut Dune: Part Twon saavuttaman 711 miljoonan dollarin summan.

Oletko jo nähnyt Inside Out 2:n?

Inside Out 2

Kiitokset, Box Office Mojo.

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä