Suomi
Gamereactor
uutiset
Hitman

IO Interactive ja Warner yhdistävät voimansa Hitman: Definitive Editionissa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Vuosi sitten IO Interactiven yhteistyö Square Enixin kanssa päättyi, ja samoihin aikoihin ilmoitettiin uuden Hitmanin olevan työn alla. Tanskalainen firma on nyt ilmoittanut aikeista tuoda alunperin episodeihin jaettu Hitman kokonaisena pakettina pelaajien saataville.

Uusi julkaisija on oleva Warner Bros. Interactive Entertainment, ja peli saadaan ulos PS4:lle ja Xbox Onelle 18. toukokuuta. Tässä kokonaisessa versiossa on mukana Agentti 47:n asuja, joihin on haettu inspiraatiota muun muassa Kane & Lynchilta, Freedom Fightersilta ja Mini Ninjasilta.

Levyllä tulee mukana ensimmäinen kausi, ja DLC-tavarat ovat ladattavissa verkosta. Latingilla on oleva kokoa 12-24 gigaa.

Hitmanin ensimmäisen kauden arvion voi lukea täällä.

Hitman

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Hitman juhlii Halloweenia

Hitman juhlii Halloweenia

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Hitman, jos mikä, on lisännyt sisältöään julkaisun jälkeen. Nyt IO Interactive on päättänyt, että on tullut aika juhlia Halloweenia. Ilmoille laskettu Halloween-paketti...

Lataa Hitmanin Paris-jakso ilmaiseksi

Lataa Hitmanin Paris-jakso ilmaiseksi

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Viime vuonna useissa jaksoissa julkaistu Hitman ei ollut kaikkien mieleen, mutta silti ensimmäinen kausi onnistui keräämään hyviä arvosanoja. Nyt Pariisiin sijoittuvan...Ladataan seuraavaa sisältöä