Suomi
Gamereactor
uutiset
Hitman

IO Interactive paljasti uutta Hitmanista

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

IO Interactive on valmis julkaisemaan ensimmäisen uuden Hitman-satsin Square Enixista eroamisen jälkeen.

Ensiksi kaikki pakataan samaan kasaan Game of the Year -versioksi ja julkaistaan digitaalisena 7. marraskuuta. Mukana tulee myös uusi Patient Zero -tarina.

Patient Zerossa IO muokkaa jo nähdyt hiekkalaatikkokentät uusiksi palvelemaan neljää uutta tehtävää. Mukana on uutta dialogia ja muutakin ääntä. Tulossa on myös "yllätyksiä".

Niin kutsutut elusive target -kohteet tulevat taas. Rajallisen ajan tarjolla olevat tehtävät käynnistellään siis jälleen, ja kyseessä ovat puhtaasti verkossa pelattavat tehtävät.

Laajennuksen hinta on oleva 60 dollaria. Pelin jo hankkineet saavat sen itselleen maksamalla 20 dollaria lisää. Lisätietoa on luettavissa täällä.

HQ
Hitman

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Hitman juhlii Halloweenia

Hitman juhlii Halloweenia

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Hitman, jos mikä, on lisännyt sisältöään julkaisun jälkeen. Nyt IO Interactive on päättänyt, että on tullut aika juhlia Halloweenia. Ilmoille laskettu Halloween-paketti...

Lataa Hitmanin Paris-jakso ilmaiseksi

Lataa Hitmanin Paris-jakso ilmaiseksi

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Viime vuonna useissa jaksoissa julkaistu Hitman ei ollut kaikkien mieleen, mutta silti ensimmäinen kausi onnistui keräämään hyviä arvosanoja. Nyt Pariisiin sijoittuvan...Ladataan seuraavaa sisältöä