Suomi
Gamereactor
uutiset
Battlefield 2042

Isaac Clarke saapuu Battlefield 2042:een

EA on päättänyt koota yhteen kaksi suosituinta franchising-sarjaansa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Yleisesti ottaen emme ole nähneet Battlefieldin tutkivan yhteistyötä avaruudessa samalla tavalla kuin Call of Duty. Armeijapohjainen räiskintä on edelleen hyvin pitkälti samanlainen räiskintäpeli, eikä siinä ole skinejä, jotka muuttavat hahmot Mecha-Godzillaksi, Cheechiksi, Chongiksi tai Homelanderiksi, mutta ehkä näin tulee lopulta käymään. Koska Electronic Arts on päättänyt valita yhden muista suosituista franchising-saneerauksistaan ​​ja siirtymisestä toiselle alueelle Battlefield 2042 -tapahtumassa.

Dead Space saapuu räiskintäpeliin ensi viikolla (9. ja 16. heinäkuuta välisenä aikana) järjestettävän uuden rajoitetun ajan tapahtumana, joka pyörii uuden teemallisen pelitilan ympärillä, mutta sisältää myös muutamia kosmeettisia asioita.

Tilan nimi on Outbreak, ja joukot testaavat "inhimillistä sietokykyään ja kekseliäisyyttään uutta ja säälimätöntä vihollista vastaan ​​yrittäessään paeta Boreas-laboratoriosta."

Kosmetiikkaan liittyen tapahtumaan osallistumista varten voit kalastaa itsellesi uuden aseen charmin ja skinin, sekä uuden pelaajakortin taustan ja tagin. Niille, jotka etsivät jotain erikoisempaa, myymälässä on Dead Space -paketti, joka sisältää legendaarisen erikoisasun nimeltä Marked Man, joka saa hahmosi näyttämään Isaac Clarkelta.

Battlefield 2042
Battlefield 2042Battlefield 2042Battlefield 2042

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä