Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
lifestyle

Iso-Britannia rakentaa maailman tehokkainta laseria

Sen sanotaan olevan "miljoona, miljardi, miljardi" kertaa kirkkaampi kuin aurinko.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Iso-Britannia on ilmoittanut, että se on aloittanut suunnitelmat rakentaa maailman tehokkaimmaksi kutsuttu laser. Laite tunnetaan nimellä Vulcan 20-20 ja sitä käytetään auttamaan tutkijoita ymmärtämään ja työskentelemään ydinfuusion parissa, ymmärtämään plasmaa, rakentamaan uusiutuvia energialähteitä ja tutkimaan edelleen sähkömagneettisia kenttiä.

Mitä tulee siihen, miksi laseria kutsutaan planeetan tehokkaimmaksi, väitetään, että se on "miljoona, miljardi, miljardi kertaa kirkkaampi kuin kirkkain auringonvalo", joten sanomattakin on selvää, että se on myös melko vaarallinen tekniikka.

Laser rakennetaan Oxfordshireen ja se rahoitetaan uudella apurahalla, joka on varmistanut 85 miljoonan punnan rahoituksen projektille. Sen rakentaa myös sama tiimi, joka rakensi Vulcan-laserin, joka on tällä hetkellä tehokkain saatavilla oleva laser, ja Vulcan 20-20: n sanotaan tarjoavan 20-kertaisen tehon, koska siinä on kahdeksan muuta lasersädettä. On myös huomattava, että tämän laserin yksi pulssi, joka kestää vain biljoonasosan sekunnista, on voimakkaampi kuin Yhdistyneen kuningaskunnan koko National Grid sähköä.

Mitä tulee laserin rakentamiseen, sen rakentaminen kestää kuusi vuotta.

Tämä on mainos:
Iso-Britannia rakentaa maailman tehokkainta laseria
Valitettavasti sitä ei asenneta robottiin...

Kiitos, Sky News.Ladataan seuraavaa sisältöä