Suomi
Gamereactor
lifestyle

Jakelukuljettaja, joka suuttuu 5 dollarin juomarahasta, on herättänyt valtavan keskustelun juomarahasta

"Haluan vain sanoa, että tämä on mukava talo 5 dollarin tippiä vastaan."

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Kiitos universaalin laiskuutemme, melkein kaikkialla on nyt valtavia tuotemerkkejä, jotka ansaitsevat suuria summia toimittamalla ruokaa suoraan kotiovellemme. Amerikassa DoorDash on yksi tällainen tuotemerkki, ja yksi sen kuljettajista on äskettäin joutunut hieman vaikeuksiin kiroiltuaan asiakkaalle 5 dollarin juomarahan jälkeen.

Ovikelloleike on kiertänyt sosiaalisessa mediassa, jossa jakelukuljettaja saapuu ja sanoo: "Haluan vain sanoa, että tämä on mukava talo 5 dollarin juomarahalla." Talon omistaja vastaa sitten kiusallisella "olet tervetullut", ennen kuin kuljettaja sanoo "fuck you" ja poistuu paikalta.

5 dollaria saattaa kuulostaa hieman pieneltä tippiä, varsinkin Amerikassa, jossa juomarahakulttuuri on niin tärkeä elämiseen riittävän palkan ansaitseville palvelimille. Paljastui kuitenkin, että pizza maksoi 20 dollaria, joten juomaraha oli 25% kokonaiskustannuksista. Tämä on johtanut kuljettajaan kohdistuvaan vastareaktioon.

Tämä on mainos:

Jotkut ovat asettuneet kuljettajan puolelle, kun taas toisten mielestä se oli epäreilu vastaus reiluun tippiin. Todellinen konna tässä näyttää olevan kulttuuri, jossa työntekijät tuntevat tarvetta häiritä asiakkaita saadakseen ylimääräisiä vinkkejä sen sijaan, että heille maksettaisiin kohtuullinen summa, mutta hei, se on vain hullua puhetta.

Jakelukuljettaja, joka suuttuu 5 dollarin juomarahasta, on herättänyt valtavan keskustelun juomarahasta


Ladataan seuraavaa sisältöä