Suomi
Gamereactor
lifestyle
The Boys

Jalkapallofanit vertaavat hilpeästi Cristiano Ronaldoa Homelanderiin

Kaikki johtuu siitä, että urheilija hallitsee pinottua Portugalin maajoukkuetta.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Yksi hauskimmista tarinoista, joita meneillään olevasta Euro 2024 -jalkapalloturnauksesta on tullut, on se, kuinka fanit vertaavat nyt Portugalin Cristiano Ronaldoa The Boys 'Homelanderiin.

Vertailut saavuttivat kiehumispisteen viime yönä, kun Ronaldoa kiusattiin ja pilkattiin siitä, että hän pakotti itsensä Portugalin maajoukkueeseen, vaati lähes jokaisen vapaapotkun ja lavastuksen omilleen eikä onnistunut muuttamaan mitään maaleiksi. Hän menetti myös useita selkeitä mahdollisuuksia sekä rangaistuspotkun, ja vaikka suuri osa tästä voidaan katsoa Slovenian maalivahdin Jan Oblakin loistokkuuden ansioksi, fanit sen sijaan rappaavat Ronaldon kasvoja useista naurettavista The Boys hetkistä, joiden pääosassa on Homelander ja näkevät hänen hyväksikäyttävän muita portugalilaisia pelaajia.

Vertailut syntyvät enimmäkseen siksi, että Portugalin joukkueella on paljon lahjakkuutta, mutta monet näyttävät ajattelevan, että heitä tasoitetaan ruokkimaan ikääntyvää 39-vuotiasta supertähteä mahdollisuuksilla tehdä maaleja ja saada kunniaa. Siksi nämä Homelander-meemit ovat ilmestyneet ja vallanneet Internetin myrskyn. Voit nähdä joitain hienoja alla, kuten IGN havaitsi.

Tämä on mainos:

Koska Portugali onnistui lopulta voittamaan Slovenian rangaistuspotkukilpailun jälkeen, luvassa on epäilemättä lisää tällaisia meemejä myöhemmin tällä viikolla, kun Portugali kohtaa Ranskan perjantai-iltana.

The Boys
Shutterstock
Tämä on mainos:

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä