Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset

Jamie Lee Curtisin mielestä useampien naisten täytyy voittaa Oscar-palkintoja

Mutta eikö parhaimman pitäisi kuitenkin voittaa?

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Everything Everywhere All at Once oli isosti esillä tämän vuoden Oscar-gaalassa, ja nyt kun bileet on pidetty, alkaa se perinteinen jälkipyykki. Best Supporting Actress eli parhaan naisnäyttelijän sivuosapystin vei Jamie Lee Curtis, mutta hän ei ole tyytyväinen.

Palkinto oli Jamie Lee Curtisin ensimmäinen, mutta joidenkin mukaan parempi valinta olisi ollut Angela Bassett roolistaan rainassa Black Panther: Wakanda Forever.

Voittonsa jälkeen The Today Show'n haastatteluun päätynyt Curtis ilmoitti haluavansa tukea transihmisiä julistaen oman Oscar-palkintonsa sukupuolineutraaliksi. Lisäksi hänen mukaansa naisten pitäisi voittaa enemmän pystejä kaikissa palkintokategorioissa.

Tärkeintä on siis voittajan sukupuoli-identiteetti, eikä välttämättä hänen ansionsa elokuvien alalla?

"We're getting there, we're not anywhere near there. The inclusivity involves the bigger question, which is how do you include everyone. As the mother of a trans daughter, I understand that. But to de-gender the category I'm concerned will diminish the opportunities for more women. The most important thing is inclusivity and more women. Basically, just more f-ing women, all the time and all at once."

Jamie Lee Curtisin mielestä useampien naisten täytyy voittaa Oscar-palkintoja


Ladataan seuraavaa sisältöä