Suomi
Gamereactor
uutiset
Assassin's Creed Shadows

Japanilaiset pelaajat ovat aloittaneet vetoomuksen Assassin's Creed Shadowsin perumiseksi

He sanovat, että peli on "vakava loukkaus japanilaiselle kulttuurille ja historialle".

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Siitä lähtien, kun Ubisoft alkoi esitellä yhä enemmän Assassin's Creed Shadowsia, peli on kohdannut yhä enemmän japanilaisten pelaajien vastareaktiota. Monet ovat osoittaneet turhautuneisuuttaan maan ja sen kulttuurin edustukseen tulevassa pelissä, ja nyt tämä on poikinut Change.org-sivulle vetoomuksen, jossa vaaditaan Ubisoftin peruuttavan koko pelin.

Toistaiseksi vetoomus on kerännyt jo yli 25 000 allekirjoitusta, ja yli 13 000 on allekirjoittanut viimeisen 24 tunnin aikana (kirjoitettaessa). Vetoomuksessa mainitaan erityisesti seuraavat asiat (Google-käännöksen jälkeen):

"Viime aikoina historiallisen tarkkuuden ja kulttuurisen kunnioituksen puute on ollut vakava ongelma pelinkehittäjä Ubisoftin tulevassa "Assassin's Creed Shadows" -pelissä. Peli perustuu japanilaiseen samuraihin ja siinä jätetään huomiotta se tosiasia, että samurait olivat korkeampi luokka. Soturiluokan ja sen olisi pitänyt olla "gokenin" tai aatelisten palvelijoita. Itse asiassa ensimmäinen eurooppalainen, joka sai samurain tittelin, on nimeltään William Adams (Miura Anjin). Hän palveli Tokugawa Ieyasua 250 kokun hatamotona.

"Tässä historian kuvauksessa Ubisoft ymmärtää edelleen väärin samuraiden luonteen ja roolin. Tämä on vakava loukkaus japanilaista kulttuuria ja historiaa kohtaan, ja se voi myös liittyä aasialaiseen rasismiin. Pyydämme Ubisoftia peruuttamaan välittömästi "Assassin's Creed Shadowsin" julkaisun. "Heidän pitää osoittaa vilpitöntä tutkimusta ja kunnioitusta Japanin historiaa ja kulttuuria kohtaan."

Vetoomus aloitettiin vasta 19. kesäkuuta, ja se näyttää saavan yhä enemmän nostetta alleen. Ubisoft ei ole vielä kommentoinut asiaa, mutta on aiemmin ilmoittanut, että peli on kehitetty hyödyntämällä sen Tokion ja Osakan studioiden asiantuntemusta.

Assassin's Creed Shadows

Kiitokset, BoundingIntoComics.

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä