Suomi
Gamereactor
laitearviot

JBL Live Beam 3 on aivan mahtava

JBL on tehnyt parhaat alle 200 euron arvoiset nappikuulokkeet.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

JBL on mielestäni jo usean vuoden ajan tarjonnut maailman edullisimpia in-ear-kuulokkeita parilla eri mallilla. Yli vuoden ajan JBL Live Pro 2 hintaan 99.99 puntaa on ollut ehdottomasti paras ostos, kaikki luokat, kun hinta punnitaan yhtälöön - ja nyt kun JBL Harman palaa uusilla vuoden 2024 kuulokkeilla, minun on tietysti aika laittaa ne testipenkkiin.

HQ

Ensimmäinen on JBL Live Beam 3, joka on suunniteltu Live Pro 2: n tai Tour Pro 2: n tavoin nyt ikonisella Airpods-varrella, jossa tässä tapauksessa on mikrofonit puhelun äänelle ja kuulokkeiden aktiiviselle melunvaimennukselle. Varsi on peitetty kromikotelolla, kun taas itse kuulokkeet on peitetty eräänlaisella mattakumipinnalla ja ne näyttävät ja tuntuvat kalliilta, kun puran ne mukana toimitetusta latauskotelosta. Kuten Tour Pro 2: ssa, kuulokkeita lataava kotelo on varustettu kahden tuuman (pieni?) OLED-näyttö, jonka avulla voit määrittää, mitä taajuuskorjainasetusta haluat käyttää, mitä levyä, kappaletta ja artistia haluat kuunnella, sekä äänenvoimakkuuden, vastata puheluihin ja aktivoida tai deaktivoida läpinäkyvyystilan. Mitä tulee Tour Pro 2: een, kuvailin tätä näyttöä temppuksi, mutta vuoden kuulokkeiden käytön jälkeen ja ottaen huomioon, että JBL on parantanut itse näyttöä, kosketustoimintoja ja lisännyt suoraan latauskoteloon tehtävien asetusten määrää, olen valmis muuttamaan mieleni.

JBL Live Beam 3

Käytän in-ear-kuulokkeita lähes yksinomaan kuntosalilla, eikä minun tarvitse kantaa puhelinta shortsien taskussa, vaan sen sijaan se, että voin kantaa mukanani selvästi kevyempää, selvästi pienempää, selvästi joustavampaa pientä koteloa, joka painaa 82 grammaa - voidakseni hallita kallossa olevia kuulokkeita - on sileä ja järkevä. Se, että sisäänrakennettu pieni näyttö ei vaikuta erinomaiseen akun kestoon, tekee myös itse toiminnosta helpomman pitää kuin koskaan ennen. Kun aktiivinen melunvaimennus on käytössä, jokainen lataus kestää kymmenen tuntia näissä kuulokkeissa ja kotelossa 32 tuntia, ja jos käytät niitä ilman ANC: tä, ne kestävät 12 tuntia latausta kohden ja 36-37 tunnin akunkesto laatikossa. Se on referenssiluokka, paras koko tuotesegmentissä yhdessä Jabran huippumallien kanssa.

JBL Live Beam 3
Tämä on mainos:

Live Beam 3:ssa on suuret, kymmenen millimetrin elementit, ja tämä, kuten Technics AZ80:n ja Jabra Elite 10:n tapauksessa, tarkoittaa, että käytetyn bassotehostuksen määrä tai se näkyy luonnollisesta syvyydestä suurempien elementtien kautta, on minimaalinen. Sen sijaan tässä on hyvin luonnollinen alapää, joka ei koskaan kuulosta kireältä tai tehostetulta, vaan pikemminkin ilmavalta ja napakalta tavalla, jonka kanssa harvat tämän hintaluokan kuulokkeet voivat edes uneksia kilpailevansa. Sen lisäksi hahmo on sitä JBL:n lämpöä ja leikkisyyttä, jota rakastan aina, aina, aina. Keskialue on lämmin ja sileä menettämättä hallintaa, kun taas diskantti on selvästi korkearesoluutioinen ja kristallinkirkas muuttumatta koskaan teräväksi. Sillä ei ole väliä, soitanko Stingin "Seven Daysia" vai Animal as Leadersin progejumalien "Kascadea" - Live Beam 3 kuulostaa yhtä hyvältä riippumatta siitä, millaista musiikkia kampitan, ja se on monipuolisuus, jota monet muut tämän hintaluokan kuulokkeet eivät voi ylpeillä.

JBL Live Beam 3

Jopa ANC on raivokkaan hyvä, täällä. Ainoat kuuntelemani kuulokkeet, joissa on tehokkaampi aktiivinen melunvaimennus, ovat Bose Quiet Comfort Ultra, joka maksaa 50 puntaa enemmän ja on sen sijaan useimmissa suhteissa huonompi kuin JBL: n uusi. Kaikki muut viime vuosina testaamani kuulokkeet (tarkalleen ottaen 36 paria) ovat ANC: n jyräämiä Live Beam 3: ssa, mikä lisäksi tekee vaikutuksen myös keskustelun äänen suhteen. Ne, joille soitan, pitävät ääntäni rikkaan luonnollisena, kun taas ne, joille puhun, kuulostavat aina hyvältä korvilleni. Läpinäkyvyystila on myös erittäin hyvä, ja kaikista näistä tärkeistä ominaisuuksista minulla ei ole kaiken kaikkiaan yhtään valitusta.

JBL Live Beam 3
Tämä on mainos:

Upea muotoilu, erinomainen ergonomia, hyvä akunkesto, erinomainen melunvaimennus, upea ääni uskomattoman kilpailukykyiseen hintaan. Nykyään markkinoilla ei todellakaan ole 180 punnan korvakuulokkeita, jotka voisivat kilpailla Live Beam 3: n tarjoaman kokonaisuuden kanssa. JBL on jälleen kärjessä.

10 Gamereactor Suomi
10 / 10
+
Erinomainen äänenlaatu suurelta osin uusien 10 mm: n elementtien, loistavan muotoilun, loistavan akunkeston ja erinomaisen ANC: n ansiosta
-
Ei vedenpitävä
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä