Suomi
Gamereactor
lifestyle

Joe Biden allekirjoitti uuden toimeenpanomääräyksen tekoälyä vastaan

Hän toivoo voivansa suojella amerikkalaisia paremmin huijareilta ja pitää heidän tietonsa turvassa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Yhdysvaltain presidentti Joe Biden on allekirjoittanut uuden toimeenpanomääräyksen, joka asettaa uusia standardeja tekoälyn kehittämiselle. Tekoälyn luojien on "kehitettävä standardeja, työkaluja ja testejä, jotka auttavat varmistamaan, että tekoälyjärjestelmät ovat turvallisia ja luotettavia", sekä jaettava asiaankuuluvat tiedot Yhdysvaltain hallituksen kanssa.

Twitterissä/X:ssä julkaistussa leikkeessä Biden puhui hieman tekoälyn vaaroista, erityisesti virkamiesten ja poliitikkojen äänien matkimisesta. "Tekoälyn avulla huijarit voivat kestää kolme sekuntia... äänesi tallentaminen. Olen katsellut yhtä minusta... Kysyin: 'Milloin sanoin noin?'

Näistä rajoituksista huolimatta näyttää siltä, että Biden haluaa edelleen nopeuttaa tekoälyn kehitystä Yhdysvalloissa perustamalla kansallisen tekoälyn tutkimusresurssin, myöntämällä laajennettuja apurahoja tekoälyn tutkijoille ja antamalla heille helpomman pääsyn asiaankuuluviin tietoihin.

Tämä on mainos:

Voit lukea Bidenin toimeenpanomääräysasiakirjan kokonaisuudessaan täältä. Luuletko, että hän menee tarpeeksi pitkälle tekoälyn kanssa?

Joe Biden allekirjoitti uuden toimeenpanomääräyksen tekoälyä vastaan


Ladataan seuraavaa sisältöä