Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
lifestyle
Barbie

Joe Rogan puolustaa Barbie-elokuvaa

Kaikista, jotka olisivat voineet astua puhumaan elokuvan puolesta, en olisi lyönyt vetoa tämän kaverin puolesta.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Joe Rogan on äskettäin puhunut * tarkistaa muistiinpanot * puolustaakseen Barbie -elokuvaa. En nähnyt sen tulevan, mutta näyttää siltä, että Rogan on tuntenut Kenergyn hyvin ja todella.

Puhuessaan podcastinsa viimeisimmässä jaksossa, jossa Post Malone esiintyi vieraana, keskustelu ajautui kohti Barbie, jossa Rogan puhui siitä, kuinka hän ei voinut uskoa, kuinka paljon vastareaktiota jotkut miehet tekivät.

"Se oli hauska, typerä elokuva - nauroin", hän sanoi. "Mutta sen lopussa olin kuin:" Kuinka ihmiset raivostuivat siitä?" "

Muut tunnetut kommentaattorit, kuten Ben Shapiro ja Piers Morgan, ovat puhuneet elokuvaa vastaan, vaikka kukaan ei näytä pystyvän esittämään mitään argumenttia sen lisäksi, että se on "miesten vastainen", minkä Rogan kiistää voimakkaasti.

Tämä on mainos:

"Aiommeko tehdä tämän asian, jossa laitamme kaikki ihmiset miehiksi? Se on yksi luokka? Emme aio tuomita ihmisiä yksilöinä? En ymmärrä, miksi ihmiset ajattelevat, että se edustaa kaikkia miehiä. Se on hauska elokuva, mies... Olen kauhistunut siitä, kuinka helposti niin monet ihmiset ovat raivoissaan."

Voimakkaita sanoja, Joe. Voimme kuvitella, että hän pyytää Jamieta vetämään esiin leikkeen Ryan Goslingista, joka laulaa I'm Just Ken toistossa jo jonkin aikaa. Oletko samaa mieltä Joe Roganin kanssa vai kritisoitko Barbie:ää?

Barbie
Tämä on mainos:

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä