Suomi
Gamereactor
uutiset
Forza Motorsport 5

Joka toinen Xbox Onella on pelannut Forza 5:ttä

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Forza Motorsport 5 on ollut yllättävän suosittu Xbox One -käyttäjien keskuudessa. Forza-pomo Dan Greenawaltin mukaan jopa puolet konsolin käyttäjä on pelannut peliä. Määrä on suuri mille tahansa pelille, mutta erityisesti ajosimulaattorille.

"Olin otettu ja ällikällä lyöty, kun sain tietää, että joka toinen Xbox Onen pelaajaprofiileista on pelannut Forza Motorsport 5:n kokoversiota", Greenawalt kertoi IGN:lle.

Forza 5 julkaistiin Xbox Onelle marraskuussa konsolin ensimmäisessä aallossa. Peli on saanut julkaisunsa jälkeen ilmaisia lisäratoja ja maksullisia autopaketteja. Mukaan on mahtunut myös mikromaksukohu, mutta siihen puututtiin korjauspäivityksellä.

Greenawaltin mukaan onkin tärkeää pitää korvat auki palautteelle, koska se kertoo lukuja paremmin ihmisten syistä pelata peliä.

Menestykselle haetaan jatkoa syyskuussa, kun Forza Horizon 2 ilmestyy. Yhtenä pelin uutuutena ovat dynaamiset säätilat. Mikromaksuja ei siihen ole suunnitteilla.

Forza Motorsport 5

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Forza Motorsport 5Score

Forza Motorsport 5

ARVIO. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Forza Motorsport 5 ei ole täysimittainen jatko-osa Forza Motorsport 4:lle. Sisältöä on jouduttu leikkaamaan tiukan julkaisuaikataulun saavuttamiseksi.

Forza Motorsport 5:n Car Pass sai lisäajan

Forza Motorsport 5:n Car Pass sai lisäajan

UUTINEN. Kirjoittaja Mika Sorvari

Forza Motorsport 5:n Car Passin omistajille on nyt iloisia uutisia. Kyseinen passi on tarjonnut autoja autojen perään, mutta nyt se tekee sen vielä kahden kuukauden ajan.

Kymmenen uutta ajokkia Forza 5:een

Kymmenen uutta ajokkia Forza 5:een

UUTINEN. Kirjoittaja Mika Sorvari

Forza Motorsport 5:een on nyt julkaistu Meguiar's Car Pack, joka tuo kymmenellä taalalla kymmenen uutta autonkomistusta virtuaaliradoille.Ladataan seuraavaa sisältöä