Suomi
Gamereactor
uutiset
Joy Ride Turbo

Joy Ride Turbo hylkää Kinectin

Jatko-osassa ajetaan ohjaimella

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Kinect Joy Ride on saamassa jatkoa, mutta ilman Kinect-ohjausta. PlayXBLA-sivusto kertoo, että tuleva Joy Ride Turbo hyödyntää tavallista ohjainta tarkan ajotuntuman tuottamiseksi. Luvassa on silti edelleen leikkisää kart-kaahailua ja isoja stuntteja.

HQ

Peli sisältää 42 erilaista ajoneuvoa, uusia ratoja ja useita pelimuotoja. Battle Racessa esiin kaivetaan niin miinat kuin raketitkin, kun taas Pro Racessa ajotaidoilla on enemmän merkitystä. Myös perinteiset Time Trial -kilpailut ovat mukana.

Näiden lisäksi uusi Stunt Park tarjoaa mahdollisuuden kaahailla laajassa stunt-puistossa ja avata piilotettuja salaisuuksia, kolikoita ja autonosia. Peli tukee enimmillään neljää pelaajaa samalla konsolilla ja kahdeksaa Xbox Livessä.

Kinect Joy Ridesta poiketen jatko-osa julkaistaan ladattavassa muodossa, ja PlayXBLA:n mukaan julkaisun pitäisi tapahtua jo "lähiviikkoina".

Joy Ride Turbo
Joy Ride TurboJoy Ride TurboJoy Ride Turbo
Joy Ride TurboJoy Ride TurboJoy Ride Turbo

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Joy Ride TurboScore

Joy Ride Turbo

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Mario Kart -tyylistä hurjastelua Xbox Liven markkinapaikalla. Hyvältä kuulostaa, mutta miten toteutuksessa on onnistuttu?Ladataan seuraavaa sisältöä