Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
lifestyle

Käärmeenmetsästäjät Yhdysvalloissa taistelevat 16-jalkaisia pythoneja paljain käsin

He ovat myös kaataneet käärmeitä, jotka ovat tarpeeksi suuria syömään alligaattoreita.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Käärmeenmetsästys ei kuulosta ammatilta, jota useimmat järkevät ihmiset harjoittaisivat, mutta Floridassa kaikki on reilua peliä.

On kulunut vuosikymmen siitä, kun Florida käynnisti ensimmäisen julkisen kilpailunsa Burman pythonien tappamiseksi, ja siitä lähtien tuhannet metsästäjät ympäri maailmaa ovat toivoneet voittavansa 30 000 dollarin pääpalkinnon.

Jotkut voittajista ovat kuuro luonnontieteiden opettaja, joka taisteli 16-jalkaista pythonia paljain käsin, ja 19-vuotias, joka sanoi käyttävänsä 10 000 dollarin palkintonsa ostaakseen parempia käärmeitä havaitsevia valoja kuorma-autoonsa.

Vaikka tämä saattaa kuulostaa luonnonsuojelijan painajaiselta, ilmeisesti on välttämätöntä palauttaa Floridan Evergladesin tasapaino. Burman pythonit eivät ole kotoperäinen laji tällä alueella, ja ne ovat valtava uhka sille.

Tämä on mainos:

Olisitko valmis metsästämään käärmeitä?

Kiitos, BBC.

Käärmeenmetsästäjät Yhdysvalloissa taistelevat 16-jalkaisia pythoneja paljain käsin
Tämä on mainos:


Ladataan seuraavaa sisältöä