Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Outriders

Kaikki Outridersin osiot ilmaispelattavana Steamissa 23. kesäkuuta asti

Tutustu tähän People Can Fly -pelistudion tuotokseen ilmaiseksi ennen seuraavan laajennuksen saapumista.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Square Enix ja People Can Fly ovat antaneet scifi-räiskintäpeli Outridersin pelaajille mahdollisuuden kokeilla pelin kaikkia osa-alueita ilmaiseksi. Tästä hetkestä aina torstaihin, 23. kesäkuuta asti, fanit voivat sukeltaa koko peliin saadakseen käsityksen siitä, mitä se tarjoaa ennen julkaistavaa Wordslayer-lisäsisältöpakettia.

Samalla on tarjolla iso alennus: Jos päätät pitää pelin sen ilmaisen jakson jälkeen, Steam tarjoaa sen 45 % alennuksella aina 23. kesäkuuta asti. Myös Worldslayer-laajennus on Steamissa tarjouksessa 33 % alennuksella.

Wordslayer-lisäsisältö julkaistaan 30. kesäkuuta. Sen luvataan sisältävän uusia paikkoja tutkittavaksi ja entistäkin laajempia endgame-osuuksia.

Lue myös Gamereactorin arvostelu Outriders-pelistä ja katso lisäosan traileri alapuolelta.

HQ
Outriders

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
OutridersScore

Outriders

ARVIO. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Sujuvaa kolmannen persoonan toimintaa pelissä, joka ei tunnusta olevansa live service -nimike.

0
Outriders: Worldslayer on mittava laajennus

Outriders: Worldslayer on mittava laajennus

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

People Can Fly julkaisi Outridersin huhtikuussa 2021, ja Gamereactorin arvion pääsee lukemaan täällä. Viime syksynä linjoille saatiin ilmainen päivitys New Horizon, jossa...

0
Outriders: New Horizon julkistettiin

Outriders: New Horizon julkistettiin

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Puolalainen People Can Fly teki aina alusta asti selväksi, ettei Outriders ole live service -peli. Siitä huolimatta peli toimii pitkälti kuin se olisi, ja luvattuna on...Ladataan seuraavaa sisältöä