Suomi
Gamereactor
lifestyle

Kaikkien aikojen paras TV-ohjelma tekee paluun

Takeshin linna on palannut ja kaikki näyttää olevan kunnossa maailmassa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Maapallo ei näytä parhaalta paikalta olla juuri nyt. Olipa kyse ilmastomme hitaasta tuhoutumisesta tai nopeasta ydinräjähdyksestä tai tekoälyn vallankumouksesta, näyttää siltä, että paljon voi mennä hyvin pieleen, hyvin nopeasti.

Jos kuitenkin etsit yhtä, pientä toivon pilkahdusta, haluan kertoa sinulle, että Takeshi's Castle, kaikkien aikojen paras haaste-tv-ohjelma, tekee paluun. Siirry Total Wipeoutin yli, tule todelliseksi Lattia on laava, Takeshin linna, kuningas kuvaamassa ihmisiä, jotka kaatuvat ja melkein varmasti vahingoittavat itseään, on palannut.

Ohjelma on jo nähnyt paluunsa Japanissa, mutta nyt Isossa-Britanniassa se on tulossa Amazon Prime -palveluun, jossa kertojat ovat koomikot Romesh Ranganathan ja Tom Davis. Pysy kuulolla, kun se saapuu 30. elokuuta.

Tämä on mainos:

Jos et tiedä, mikä Takeshin linna on, hanki elämä. Se on esitys, jossa kilpailijat ottavat vastaan sarjan naurettavia haasteita yrittääkseen kohdata mahdottoman tehtävän, joka rikkoo linnan muureja. Se on haasteohjelmien Dark Souls, jos haluat, ja monet klassiset jaksot ovat katsottavissa YouTubessa, jos tarvitset muistutuksen siitä, kuinka hyvä tämä esitys oli ja toivottavasti tulee olemaan, kun se on palannut.

Kaikkien aikojen paras TV-ohjelma tekee paluun
Tämä on mainos:


Ladataan seuraavaa sisältöä