Suomi
Gamereactor
lifestyle

Kalifornia käyttää tekoälyä maastopalojen havaitsemiseen

Ympäristökatastrofien yleistyessä niiden havaitsemiseen käytetään teknologiaa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Me kaikki tunnemme hyvin Havaijilla meneillään olevan ympäristökatastrofin. Tyynenmeren saarta riepottelevat maastopalot ovat jo aiheuttaneet mittaamatonta vahinkoa ja ihmishenkien menetyksiä, ja tästä on suoraan sanottuna tulossa melko yleinen käänne maailmanlaajuisesti. Kun maapallo lämpenee edelleen, maastopalot yleistyvät, ja pyrkiessään havaitsemaan ja hyppäämään näihin, Kalifornia käyttää nyt tekoälyä auttamaan metsäpalojen havaitsemisessa.

Kalifornia on osavaltio, joka on usein käsitellyt maastopaloja, ja tämän vuoksi osavaltio on tehnyt yhteistyötä University of California San Diego's ALERTCalifornia-ohjelman kanssa luodakseen 24 tunnin valvontaverkon, joka käyttää satoja kameroita koko osavaltion erämaassa auttaakseen seuraamaan maastopaloja ja muita katastrofeja. Koska näiden kameroiden valvontaan ei voi aina palkata oikeita ihmisiä, kameroiden valvontaan on sisällytetty tekoälytyökalu toivoen saavansa hypätä maastopaloihin ennen kuin ne riistäytyvät hallinnasta.

Sanotaan, että CAL FIREn investointi ALERTCalifornia-ohjelmaan on jo yli 20 miljoonaa dollaria, ja tulevina vuosina on suunniteltu vielä 3,5 miljoonaa dollaria.

Kalifornia käyttää tekoälyä maastopalojen havaitsemiseen
Tämä on mainos:


Ladataan seuraavaa sisältöä