Suomi
Gamereactor
lifestyle

Kanye West pyytää anteeksi antisemitistisiä kommenttejaan

Räppäri kirjoitti hepreankielisen viestin, jossa hän pyysi anteeksi juutalaisyhteisöltä.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Ennen viime vuoden lopulla ja tämän vuoden alussa annettuja kommentteja Kanye Westiä pidettiin vain suurena outona. Mutta antisemitististen kommenttien jälkeen, jotka puolustivat Adolf Hitleriä ja näkivät hänen vertaavan itseään Jeesukseen Kristukseen, hänet on suurelta osin työnnetty pois valtavirran mediasta ja entiset fanit ovat hylänneet hänet.

Nyt uudessa Instagram-viestissään West pyysi anteeksi juutalaisyhteisöltä hepreaksi kirjoitetussa viestissä. "Pyydän vilpittömästi anteeksi juutalaisyhteisöltä tahatonta purkausta, jonka sanani tai tekoni ovat aiheuttaneet", hän kirjoitti. "Tarkoitukseni ei ollut loukata tai halventaa, ja kadun syvästi kaikkea kipua, jota olen saattanut aiheuttaa."

Monille tämä on liian vähän, liian myöhäistä räppäriltä, ja Amerikan juutalaisyhteisö on kritisoinut hänen anteeksipyyntöään siitä, ettei hän ole tarpeeksi saavutettavissa. "Sen lisäksi, että heprealainen anteeksipyyntö on outo ja mahdollisesti juoni saada enemmän huomiota, se on ilman käännöstä lähetetty useimpien Amerikan juutalaisten ulottumattomissa, jotka eivät puhu kieltä", American Jewish Community kertoi AP Newsille. "Heprean käyttäminen kommunikointiin juutalaisyhteisön kanssa kieltää tarkoituksella useimmilta Amerikan juutalaisilta - ja siten ei-juutalaisilta - kyvyn nähdä suoraan Kanyen anteeksipyyntö."

Kanye West pyytää anteeksi antisemitistisiä kommenttejaan
Tämä on mainos:


Ladataan seuraavaa sisältöä