Suomi
Gamereactor
uutiset
Cossacks 3

Kasakat ratsastavat jälleen - Cossacks 3 saapuu loppuvuonna

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Ukrainalainen GSC Game World on tullut pelaajille tutuksi etenkin Stalker-sarjastaan, mutta sen lisäksi he ovat julkaisseet kasakoista kertovia reaaliaikaisia strategiapelejä. Cossacks-sarjan edellinen osa julkaistiin noin kymmenen vuotta sitten, mutta nyt se saa jatkoa loppuvuonna julkaistavan Cossacks 3:n myötä. Täysin omaperäinen se ei kuitenkaan ole, sillä pelin kerrotaan olevan ensimmäisen osan modernisoitu versio. Armeijoissa vipeltää tuhansia sotilaita, ja lisäksi pelimekaniikkoja on viilattu sujuvammiksi.

HQ

Pelissä haalitaan resursseja ja rakennetaan yksiköitä reaaliaikaisten naksuttelujen hengessä. Sotilaista on olemassa runsaasti erilaisia versioita, ja kerralla kartalla voi viilettää 10 000 kasakkaa. Cossacks 3 sisältää viisi kampanjaa yksinpelaajille, sekä 12 pelattavaa kansakuntaa. Luotien ja kanuunankuulien luvataan lentävän realistisesti, ja maastoa on osattava hyödyntää edukseen.

Cossacks 3:n julkaisu tapahtuu tämän vuoden lopussa. Ensimmäiset kuvat pelistä näet alta.

Cossacks 3
Cossacks 3
Cossacks 3

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Cossacks 3Score

Cossacks 3

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Reaaliaikanaksuja ei nykypäivänä tule erityisen tiheään, joten jokainen genren peli otetaan mielenkiinnolla vastaan. Etenkin kun se lupaa historiallishenkisiä taisteluita, joissa tuhannet yksittäiset pikku-ukot ottavat toisistaan mittaa.



Ladataan seuraavaa sisältöä