Suomi
Gamereactor
lifestyle

Kasvata omia sieniäsi Shroolylla

Kuka tarvitsee puutarhaa, kun voit kasvattaa keittiössäsi sieniä?

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Kun kaupunkiasumisesta tulee yhä suositumpaa, jotkut nerokkaat teknologiayritykset ympäri maailmaa luovat jännittäviä ja ainutlaatuisia tapoja, joiden avulla voit kasvattaa omia kasvejasi ilman puutarhaa tai viljelypalstaa. Aiemmin olemme tarkastelleet Smart Garden 9 Prota, joka on räätälöity kasvien ja hedelmien kasvattamiseen, ja nyt Shrooly on keksinyt tavan kasvattaa omia sieniäsi.

Tuote tunnetaan yksinkertaisesti nimellä Shrooly, ja se toimii tapana kasvattaa 12+ erilaista sieniä vain seitsemässä päivässä, kaikki käyttämällä automatisoituja järjestelmiä, jotka vähentävät tarvetta seurata sientä.

Shrooly toteaa, että voit kasvattaa shiitakea, keltaista osteria, leijonanharjaa, hunajasientä ja paljon muuta, ja että kasvatusprosessi pyörii yksinkertaisesti podin asettamisessa laitteeseen ja sitten veden lisäämisessä, ennen kuin annat järjestelmän ottaa vallan.

Tällaisen automatisoidun järjestelmän saalis on, että se ei ole erityisen halpa juuri nyt, sillä peruspaketin vähittäismyyntihinta on 449 dollaria ja kallein 899 dollaria. Silti, jos haluat korkealaatuisia sieniä, tämä voi olla paras tapa kasvattaa niitä itse.

Tämä on mainos:
Kasvata omia sieniäsi Shroolylla


Ladataan seuraavaa sisältöä