Suomi
Gamereactor
lifestyle

Katolinen pappi pidätettiin sen jälkeen, kun hän oli käyttänyt 40 000 dollaria kirkon varoja Candy Crushin, Mario Kart -riippuvuuden ruokkimiseen

Videopelithän syntyvät paholaisesta.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Katolinen pappi Chesterin piirikunnassa, Pennsylvaniassa, Yhdysvalloissa on syytetty varkaudesta ja muista siihen liittyvistä rikoksista sen jälkeen, kun hän jäi kiinni seurakuntansa luottokortin käyttämisestä esineiden ja muiden mikrotapahtumien ostamiseen mobiilipeleissä.

Pastori Lawrence Kozak, 51, aloitti ostoksensa kortilla jo vuonna 2019. Vuonna 2022 käynnistettiin tutkinta, jossa todettiin, että hän oli käyttänyt valtavia summia rahaa. Rahaa ei käytetty uhkapeleihin, vaan sen sijaan etujen saamiseen hänen pelaamissaan peleissä, jotka olivat Mario Kart Tour ja Candy Crush.

Kozak kävi terapiassa vuonna 2022 riippuvuutensa vuoksi, mutta näyttää siltä, että hän jatkoi ostoksiaan siitä huolimatta. Hänet on sittemmin vapautettu pidätyksensä jälkeen lähetettyään 250 000 dollarin takuut. Kozak kiistää käyttäneensä seurakunnan kortteja tarkoituksella ja sanoo, että niitä käytettiin vain, koska ne olivat jo yhteydessä hänen puhelimeensa.

Etsivät ovat vähemmän sympaattisia Kozakia kohtaan, ja The Philadelphia Inquirerin mukaan he sanovat , että "ei ollut mitään tekosyytä, paitsi että hän ei kiinnittänyt huomiota ja hänen olisi pitänyt olla".

Tämä on mainos:
Katolinen pappi pidätettiin sen jälkeen, kun hän oli käyttänyt 40 000 dollaria kirkon varoja Candy Crushin, Mario Kart -riippuvuuden ruokkimiseen


Ladataan seuraavaa sisältöä