Suomi
Gamereactor
lifestyle

Katy Perry häviää oikeustaistelun Katie Perryä vastaan

Australialainen muotisuunnittelija jätti kanteen vuonna 2019.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Katie Taylor, joka johtaa liiketoimintaansa syntymänimellään Katie Perry, on voittanut tavaramerkkitaistelun poptähti Katy Perryä vastaan sen jälkeen, kun laulaja myi vaatteita australialaisille asiakkaille vuosina 2014–2018.

Väitettiin, että laulaja jätti huomiotta Katie Perryn tavaramerkin, ja liittovaltion tuomioistuimen tuomari on päättänyt muotisuunnittelijan hyväksi ja todennut, että Katy Perryn yritys Kitty Purry loukkasi osittain muotisuunnittelijan liiketoiminnan tavaramerkkiä.

Vahingonkorvauksista päätetään myöhemmin, mutta näyttää siltä, että monet näkevät kevyemmän puolen, koska liittovaltion tuomari Brigitte Markovic sanoi päätöksessään, että "tämä on tarina kahdesta naisesta, kahdesta teini-ikäisestä unelmasta ja yhdestä nimestä".

Katie Perry uskoo, että tämä on valtava voitto pienyrityksille, sanoen: "En ole vain taistellut itseäni vastaan, vaan taistelin tämän maan pienyritysten puolesta, joista monet ovat naisten perustamia, jotka voivat joutua kohtaamaan ulkomaisia yhteisöjä, joilla on paljon enemmän taloudellista valtaa kuin meillä."

Tämä on mainos:

Kiitos, Reuters.

Katy Perry häviää oikeustaistelun Katie Perryä vastaan


Ladataan seuraavaa sisältöä