Suomi
Gamereactor
uutiset
Skate

Kauppa listasi Skate 4:n - heräsikö skeittareiden toivo?

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Skeittipelien ystävillä ei ole ollut viime vuosina paljoa hurraamista, ainakaan isompien konsolipelien osalta, mutta kenties tunnelin päässä näkyy valoa. Suuri ruotsalainen verkkokauppa Webhallen on listannut Skate 4:n sivuilleen. Sitä ei kuitenkaan kannata ottaa virallisena vahvistuksena pelin olemassa olosta.

Alkuperäinen Skate ilmestyi 2007 erottuen vanhemmasta Tony Hawk -sarjasta realistisemmalla pelimekaniikallaan. Vahvan vastaanoton saanut peli sai jatkoa 2009 ja 2010, mutta sitten sarjalta näytti loppuvan veto eivätkä myynnit enää tyydyttäneet julkaisija EA:ta.

EA on toistaiseksi pitäytynyt kannassaan, ettei Skate 4 ole tekeillä. Viimeksi asia toistettiin vuosi sitten. Webhallenin listauksen mukaan Skate 4 olisi kuitenkin tulossa Playstation 4:lle ja Xbox Onelle jo tänä vuonna. Se voi olla turhan optimistista.

Oman lisänsä soppaan heittää se, kuka pelin kehittäisi. Sarjan luoja EA Black Box suljettiin vuonna 2013. Toki EA:n kokoisella julkaisijalla on muitakin osaavia tekijöitä, ja patoutunut kysyntä uutta skeittipeliä kohtaan saattaisi nostaa myös myyntipotentiaalin houkuttelevaksi.

Webhallenin listaus voi kuitenkin yhtä hyvin olla kaupan oma arvaus - kuten ovat sen sivuilta niin ikään löytyvät Half-Life 3 ja The Elder Scrolls VI. Paras siis suhtautua siihen sillä tutulla suolaripauksella.

Skate

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä