Suomi
JäSENARVIO

Burnout Paradise

Burnout Paradise on varsin hupaisa julkaisu tähän Burnout perheeseen. Hieman täytynee sanoa että petyin peliin, mutta mukavaa ajanvietettä se on kyllä.

Pelin Xbox 360 versiossa on jälleen kerran tahkottavaa jos haluaa päästä pelin 100% "läpi".

Kisoja pelistä löytyy melkein jokaisesta risteyksestä, kilpailun pääset aloittamaan painamalla liipasimet pohjaan.

Paradise city:ssä on myöskin monia tankkausasemia jossai saat Boost mittarin tankattua täyteen.

Romuttamoita löytyy muutamia pitkin kaupunkia, romuttamolle ajaessa pääset vaihtamaan ajokkia ja tänne myöskin ilmestyvät uudet autot joita saat kisoja voittamalla ja tuhoamalla yksittäisiä autoja joita ilmestyy kaupunkii pelissä edettäessä.

Pelissä myöskin on maalausasemia ja korjausasemia josta tuskin tarvitsee enempää runoilla :)

Pelissä on muutamia "ajomodia" kuten:
Normaali kisa jossa voidaan toki Burnout merkeissä pistää vastustajia lyttyyn.

Tottakai pelistä löytyy Stunt kilpailu jossa alussa asetetaan pisteraja joka pitäisi rikkoa hypyillä ja "tynnyrikiepeillä"(hieno suomennus), jotka antavat samalla kertoimen comboon.

Marked man on kisa jossa yritetään päästä ehjänä maaliin ja väistellä vastustajia jotka yrittävät tuhota sinun ajokkisi.

Road rage on tuttu kilpailu henkilöille jotka ovat pelanneet aikaisemmin Burnout perheen jäseniä. Road rage kilpailussa on asetettu aika, ja ajan sisään pitää saada tuhottua määrätty määrä vastustajia. Vastuksen tuhoamisesta saadaan aikaa lisää joka helpottaa toki määrätyn määrän saavuttamista.

Itse pidän eniten tästä kilpailu muodosta, koska se on avain loistavasti toteutettu. Haastetta löytyy tästäkin jos valitsee ns. heikomman ajokin, mutta mitä vastustajien lyttäämiseen tulee se välillä tuntuu helpolta mutta tottakai itse voi asettaa itselleen haastetta esimerkiksi pyrkimällä ilmalennon avulla vastustajan lyttäämiseen.

Bonuksena pelistä löytää kisoja jotka ovat suunnattu tietyille autoille. Kisassa määrätään maali jonne täytyy päästä ennen ajan loppumista. Mikäli aika loppuu kesken voit aloittaa kisan uudestaan. Voittamalla saat samaisesta autosta nopeamman/kestävämmän version.

Live peluu ainakin minusta oli toimiva, mitä sitä noin 20min kerkisin kokeilla. Pelaajia löytyi mukavasti ja hauskaa oli ainakin sen 20min ajan jossa kerkisin kokeilla Stunt ajamista. Lopputulos oli että hävisin noin 900000 pisteellä voittajalle.

Itse olen uhrannut aamusta pari hassua tuntia pelin pelaamiseen ja mitä nyt noin 10 tuntia alkaa olla mittarissa, voisin sanoa että peli on loistavaa "nollausta" aamun pimeydessä ennen töihin lähtöä.

Suosittelen jos joku etsii hupaisaa ajanvietettä "autopelin" merkeissä.

Keskiarvo: 9/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10