Suomi
JäSENARVIO

Assassin's Creed

Assassin's Creed on Ubisoft Montrealin kehittämä vuoden 2007 lopussa julkaistu videopeli. Pelaajan ohjaama Altaïr on 1191 elänyt assassiini, jonka tehtävänä on surmata yhdeksän historiallista henkilöä. Assassiinit ovat salamurhaajia. Rikhard Leijonamielen johtamat ristiretkijoukot taistelevat Saladinin muslimiarmeijaa vastaan, ja molemmat osapuolet pelkäävät assassiineja. Assassiinien opit kieltävät myrkyttämisen, jousella surmaamisen ja muut epäkunnialliset keinot. Peliympäristöinä toimivat Jerusalem, Acre ja Damaskos sekä Masyaf, assassiinien linnake.

Kaupunkien kaduilla kuljeskelee tavallisia ihmisiä, ja pelaajan teot vaikuttavat heidän käyttäytymiseensä. Pelaaja voi hieman töniä väkijoukossa ilman suurempaa vaikutusta, mutta väkivalta saa väkijoukon paniikkiin ja johtaa vartijoiden kutsumiseen. Jos pelaaja kiipeilee seinillä, väkijoukko kerääntyy alas tuijottamaan ja huutelemaan vartijoita paikalle.

Pelistä julkaistiin myös kalliimpi erikoisversio, jossa on lisämateriaalia kuten Altaïr-figuuri.

Hyvät puolet:
Siinä voi hypellä katoilla ja tehdä mitä vaan(jos on pelannut läpi).
Voi juosta vartioita karkuun.
Menee vihollisen taakse ja salamurhaa sen.

Huonot puolet:
Siinä on vain kolme kaupunkia johon tulee uusia osia kun saa assassinate tehtävän tehtyä. Ainoa range-ase on heittoveitset.
Pelin sankari(Altaïr) ei osaa uida.

Käyttäjäarviot7
Keskiarvo: 7.8/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10