Suomi
JäSENARVIO

Midnight Club: Los Angeles

Kirjoittaja: DoubleW   2008-12-28

Tuli ostettua hyllyyn kyseinen peli ja aluksi se tuntui hieman vaikealta. Pelin ohjaus oli aluksi vähän vaikea ja alkukilpailut haastavia. Eräänä päivänä kumminkin aloitin uuden pelin ja paremmalla autolla. Nyt olin tosiaan koukussa peliin ja päivässä tuli pelattua pitkään. Arvostelu on tehty Playstation 3 versiosta.

Pelin alku oli omalla tavalla haastava, mutta oman tutustumis ajan jälkeen se alkoi istua ohjaimella jo. Kisoja tuli voitettua perä perään ja rahaa ropisi.

Rahaa alussa tuli melko vähän, mutta kun sai paremman reputation tason aina välillä niin raha summat alkoivat nousta. reputation taso nousi yleensä kisoja voittamalla. Reputation tason noustessa tuli myös autoille moottoriin ja muuhun auton kulkuun vaikuttavia osia.
Kun ajoin kisoja eri auto ryhmällä tietyn määrän sain autooni myös duunaus osia ja totta kai auton peltien muodot koreaksi.

Autoa voi muokata paljon ja vinyyleiden kanssa joskus voi kulua tunteja jos alkaa luomaan omaa mestari teosta. Vinyylin muokaaus kontrollit olivat alussa vaikeat kun oli tottunut NFS sarjan duunaukseen, mutta nyt se jo sujuu. Vinyyleitä saa valita valmiista kaavoista sekä myös omista design tyyleistä joista tykkää. Auton maalaus oli helppoa ja valittavana oli monta osaa. Sait maalata joko koko auton tai sitten vaan valitsit osan jonka haluat maalata eriväriseksi. Maalityyppejä oli 4 erilaista. Myös vanteissa oli valittava 3 maalityyppiä ja 3 eri kohtaan.

Kulkupelejä tuli pelissä ostettua, mutta on myös mahdollisuus voittaa toisten kilpailijoiden autoja pinkslip kilpailuissa. Turhilla autoilla sai ylimäärästä rahaa ja totta kai löysin hyviä rahan haku tapoja. Niitä olivat autokuljetukset paikasta A paikkaan B, voittamalla muut vedonlyötnti kisaajat, kehittämällä reputation tasoa kun samalla tuli rahaa, jne. DUB autot aukesivat kun ajoi Dub mestaruuksia.

Moottoripyörät olivat myös hyviä ja kääntyi mukavan nopeasti. Ne vain vaativat ajajalta keskittymistä liikenteeseen ja vastustajiin kisoissa myös. jos törmäsi auton niin totta kai lensi pois kyydistä, jossa menetti arvokasta jos ajoit kisoissa. Viritys osat moottoriin aukesivat reputation tasolla ja kuoren osat tietty määrä kisoja ajamalla.

Pelissä oli likaisia keinoja neljä, joita olivat Roar, Emp, Agro ja timezone. Roar työnsi kaikki kulkupelit edestä pois, Agro nopeutti autoa ja sen vahinkon teko määrää, Emp antoi sähköpulssin jolla vastustajien autot pysähtyivät hetkeksi ja timezone auttoi tiukoissa mutkissa sekä ohituksissa.

Pelissä oli pikkusen tökkivä online ajaminen välillä, mutta se ei haitannut koska oflfline modessa on niin mukavaa myös. Autoja pystyi arvoimaan Rate my ride modessa ja voit jopa heittää yhen auton arvosteltavaksi kerralla myös. Otat vain autostasi 2 vaihtoehtoista kuvaa ja lähetät sen. Lähettäminen tarvitsee rekisteröitymistä Rockstar social club sivustoon. Sivustolla näkee pelin tiedot, profiilin tiedot ja totta kai voit myös tehdä monia muita peliin liittyviä asioita.

Musiikki ole perus tavaraa, mutta pidin ja kappaleita voi vaihtaa vapaasti. Grafiikka oli kaunista ja peli ei tökkinyt pahemmin. Kontrollit sai laittaa kustomoida myös itse ja valikot olivat hyvät. Select:n kartta oli helppo käyttää ja se näytti myös tarpeen tullen katujen nimet. Myös tehtävät ja muut kisat näkyivät kartalta.

Trophyt olivat myös pelissä ja sieltä löytyi myös huvittavia tavotteita.

Pelattavaa riittää tässä pelissä ja seuraavan vuoden alkuvuoden puolella on tulossa lisää. Alue on laajentumassa ja kulkupelejä tulee vielä lisää. Se nostaa arvosanan 9 vaikka online peli olikin pikkusen huono.

Suosittelen peliä muille myös ja mukavia ajo nautintoja.

Plussat:

+ Kaupunki on iso ja laajentumassa vielä
+ Kulkupelejä kiitettävän paljon
+ Kustomointi mahdollisuudet
+ Pelattavaa riittää paljon
+ Kisat, tehtävät ja sivutehtävät
+ Musiikin saa vaihtaa lennosta
+ Pelin tunnelma on hyvä
+ Grafiikka on hyvää
+ kontrollien kustomointi
+ Rate my ride-ominaisuus

Miinukset:

- Tökkivä online ajaminen välillä

Keskiarvo: 9/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10