Suomi
JäSENARVIO

Call of Duty 4: Modern Warfare

Erittäin elokuvamainen tunnelma yksinpelissä. Kohtaukset etenee hienosti ja tuntuvat 'aidoilta'.Välissä on normaalista räisinnästä poikkeavia osioita jossa pääsee mm. AC-130 tykkeihin ampumaan vihollista ylhäältä.

Ainoana miinuksena tai pitäisikö sanoa toiveenani olisi että kaikki maasto olisi hajoavaa eikä vain tietyt kohteet. Myös 'punnertautuminen' eri kohteiden päälle vaihtelee. Luulisi hyvin koulutettujen USMC:n tai SAS:n joukkojen osaavan nousta korkeampienkin esteiden päälle ilman ongelmia tai edes kaikkien samalla korkeudella olevien esteiden päälle voisi punnertautua. No kaikkea ei vielä voi saada.

Moninpeli on myös erittäin hieno. Konfiguroitavuus serverin päässä näyttää olevan runsasta. Peli moodeja on useita perinteisestä Team Death matchista vaativimpaan Search and Rescueen. S&D moodissa tehtävän aikana ei uudelleen 'synnytä' vaan odotetaan sitä että joko tehtävä on valmis tai toinen joukkue on eliminoitu.

Näin jokainen voi valita oman 'realismin' tasonsa moninpeli servereiden viidakosta. Itse suosin tyyliä jossa 'synnytään' kerran ja kun henki lähtee niin sitten ollaan sivusta katsojana.

Erittäin hyvä kokonaisuus!

Ps. PC versio.

Käyttäjäarviot14
Keskiarvo: 8.6/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10