Suomi
JäSENARVIO

Call of Duty 4: Modern Warfare

Olen hieman taas jäljessä näissä peleissä mutta ei se mitään :D

Sain Codi 4 parillakympillä kaverilta ja rupesin tahkoamaan. Peli vaikutti alussa turhankin helpolta joten päätin aloittaa pelin Veteran tasolla melkeinpä heti aloitettuani. Haastetta alkoi löytyä ja oikeasti saa miettiä miten hyökätä taloon joka on täynnä vihollisia. Ja itse asettamalla vielä hastetta ettei kuolisi kertaakaan mapissa antaa kyllä pelille lisäarvoo.

Yksinpeli on hieman lyhyt mutta tekemistä kyllä riittää. Yksinpelin läpäisy antaa hieman näkemystä pelistä ja koulii pelaajaa nettipeluuta varten. Toki moni varmasti on aloittanut moninpelin suoraan ilman yksinpelin läpäisyä.

Totta on myöskin peleissä ilmenevät viestit että pelikokemus voi muuttua netissä pelatessa, ja näinhän se tottakai on. Itse sain silmään 100-0 ensimmäisten erien aikana.

Mutta itse moninpeli on erittäin mukava koska ylentymällä saadaan aseita ja tekemällä ns."haasteita" joita on asetettu aseille. Näitä tekemällä ylentyy mukavaa vauhtia ja tottakai saa aseille uusia tähtäimiä sekä hienoja naamiovärityksiä. Moninpelissä ylennyksiä saadaan tasolle 55 asti, jonka jälkeen pelaaja saa Prestige moden käyttöön. Eli näin pähkinänkuoressa pelattavaa riittää minunkin kaltaiselle sohvakommandolle.

Klaanit ovat vielä pimennossa minulle, mutta uskon että niitäkin löytyy melko tyyriisti Codin maailmasta ja tasoa löytyy laidasta laitaan. Itseäni henkilökohtaisesti kiinostaa hieman taktiikka painoitteinen peluu, mutta toki on aina välillä kiva nollata sohvan perukoilla aivot narikassa.

Itse annan pelille 9/10 ja uskon että peli tulee olemaan vielä elossa pitkään ja johan se on ollutkin markkinoilla pitkään. Mutta suosittelen niille jotka nauttivat nykypäivän mittelöistä taistelukentillä. Mikäli nettipeluu ei tule kuuloonkaan niin suosittelen pelin ostoa alelaarista taikka ystävältä lainaan ottamista.

Käyttäjäarviot14
Keskiarvo: 8.6/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10