Suomi
JäSENARVIO

Wii Sports Resort

Wii Sports Resort

Sport resort on wiin motion plus -lisäohjaimen mukana tuleva peli. Se on samanlainen kuin aiempi wii sport, sillä se on loppujen lopuksi vain motion plussan kokeiluohjelma. Mutta sitten itse pelin pariin.

WELCOME TO THE ISLAND...

Sport resort sijoittuu Wuhu! -saarelle, johon pelaaja heti pelin alussa tiputetaan laskuvarjolla. Tiputuksen aikana pelaaja voi wii remotea kääntelemällä saa hahmon pyörimään uskomattomalla tarkkuudella. Mii todellakin ''seuraa pelaajan joka liikettä''. Ilmassa voi myös tehdä erilaisia kuvioita vastaan tulevien laskuvarjoilijoiden kanssa. Kun ollaan maassa, tulee näytölle tuttu valikko, jossa voi valita kahdestatoista eri lajista mielisensa pelattavaksi. Itse aloitinkoripallolla. ohjainta pitää heilauttaa ensin pään taakse, ja sitten ''heittää'' pallo koriin, tekemällä kapulalla heittoliike. Ohjaus on todella tarkka, ja peli seuraa pelottavan tarkkaan pelaajan liikkeitä. Heittäessä pitää oikeasti tähdätä, randomilla huitomisella ei pääse yhtään mihinkään! Liikkentunnistus on siis kunnossa. Toki oli myös lajeja, joissa se ei ollut ihan parhaimmasta päästä, mutta ne olivat todella harvassa. Tykästyin eniten miekkailuun, jossa repäisin itseni yhdellä pelisessiolla pro -tasolle.

GRAFIIKKAPÄIVITYS!

Miihahmo, jolla pelataan, on saanut ruumiillisesti melkoisen kasvojenkohotuksen. Miillä on havaijipaita päällä, ja nyt se oikeasti näyttää paidalta! Harmillista vain, että esimerkiksi keilailussa huomaa, että taustalla olevat miit ovat samanlaisia, kuin edellisessä sportsissa, eli taustahahmot olivat melkoinen pettymys. Grafiikka on muutenkin parantunut, sillä esimerkiksi vesiskootteriajelussa ja lentokoeilussa voi ajella vapaasti pitkin saarta, ja sen lähistöä. Saari on muutenkin tehty tosi hyvin, ja yksityiskohtaisesti. Ainakin polkupyörämartonissa pitkin ja poikin saarta huomaa, että yhtäkään kohtaa ei ole jätetty huomiotta. Joka puolella on mukavia yksityiskohtia sun muuta.

PAREMPI KUIN ENNEN

Mielestäni resort on ehdottomasti parempi kuin edeltäjänsä: ohjattavuus toimii paremmin, grafiikka on parantunut ja alueet ovat välillä todella isoja. wii sport ei ollut oikein minun makuuni, mutta resortin pariin tulen luultavsti palaamaan huomattavasti useammin kuin viime osaan...

YHTEENVETO:

+ Grafiikka on parantunut entisestä
+ Motion plus toimii tosi hyvin!
+ Laajat alueet
+ Paljon koukuttavia lajeja..

- Joiden joukosta löytyy myös pettymyksiä
- Taustahahmojen grafiikka on huonohkoa

8

Askel eteenpäin, ehdottomasti! :D

Keskiarvo: 8/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10