Suomi
JäSENARVIO

Spider-Man 3

Spider-man 3. Tämä on taas yksi niistä lisenssipeleistä, joka on täyttä sonttaa. Nimensä mukaan peli perustuu saman nimiseen elokuvaan, joka tuli vuonna 2007.

Pelin alussa harjoitellaan Hämähäkkimiehen taitoja. Hämähäkkimies pystyy kiipeämään seinille, flengaamaan seitillää, hypätä korkealle ja hakata pahiksia.

Pelissä vastustajina toimivat Venom, Sandman, Hobgoblin, Lizard, Kraven ja pari muuta, joita leffassa ei ollut.

Pahikset ovat ikävä kyllä surkeita. Hämähäkkimies pyyhkii heillä seiniä, ja vähäisin haaste katoaa, kun hämis pystyy hidastamaan aikaa ja hakata pahikset katuun viidessä sekunnissa. Vastapainona on sitten ärsyttäviä ja joskus vaikeita pomotaisteluita. Tehtävien päätteeksi Hämis saa uusia hyökkäyksiä, mutta en muista niistä puoliakaan, koska niitä on suoraan sanottuna liikaa.

Hämähäkkimies pystyy myös harrastaa valokuvausta. Joskus pitää kuvata muotinäytöstä, joskus ufoja. Valokuvaus tuo hyvää vaihtelua tavalliseen pelaamiseen.

Plussaa on myös kiva seittisinkoileminen New Yorkissa. Pelissä voi käydä vaikka Empire State Buildingin huipulla. Myös Hämiksen koti löytyy kaupungista.

Juonikaan ei oikein toiminut. Lähes jokainen taso päättyy napin painamiseen oikeaan aikaan. Tulee tunne, että pelin tarkoituksena on vain hakata pahoja heppuja.

Spider-man 3 on ristiriitainen pelikokemus, joka jätti ainakin minut kylmäksi. Tämä on taas yksi niistä lisenssipeleistä, joka ei onnistunut..

+seittisinkoileminen kaupungilla
+valokuvaus

-taistelu
-juoni
-rivikonnat helppoja, pomot ärsyttävän vaikeita

Keskiarvo: 7/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10