Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
JäSENARVIO

Battlefield: Bad Company 2

Battlefield: Bad company

On taas aika palata BF-sarjan pariin. Pari vuotta sitten ilmestynyt bad company oli yritys (onnistunut sellainen) kääntää BF-sarja konsoleille, ja lisätä mukaan yksinpelikampanjan. Nyt tulee BF2, joka tulee myös vanhalle kunnon PClle!

PROJEKTI AURORA

Aloitetaan yksinpelistä. Ensiksikin on sanottava, että vaikka olen peli läpi pelannut, en tajua juonesta pätkääkään! Joten voimme varmaan suoraan siirtyä itse pelaamiseen...

1. bad companyn vetonaula oli tuhoutuvat rakkenukset, ja vapaa maasto. BC2 heivaa vapaan maaston, ja änkee pelaajan taas kerran putken sisälle. Hienosti tuhoutuvien rakkenusten lisäksi grafiikka on hienoa.

Muuten pelimekaniikka on hieman vanhanaikainen. Viholliset ovat tappavan tarkkoja ampumaan jopa kaukaa, eivätkä ilmesty, jos ei menetiettyyn pisteeseen kartalla. Usein tulitaistelun jälkeen siirtyessäni uudelle alueelle, saan kylmää kyytiä vihollisten snipuilta, jotka tappat 1-2 osumasta.

SE VALTTIKORTTI

BF-sarjan valttikortti on kuitenkin aina ollut moninpeli, joka ei petä tälläkään kertaa. On deathmatchia, klassista conquestia, ja uutuutena (ja lempparinani) rush, jossa toinen joukkue asettaa räjähteitä, ja toiset suojelevat aluettaan räjähteiltä, ja tarpeen yullessa purkavat sen. Kun kaksi räjähdettä sanoo pum, siirrytään kartalla eteenpäin, ja kun kaikki räjähteet on tuhottu, tai hyökkääjien joukot loppuvat, peli päättyy.

BC2 on matkinut juuri oikeat asiat kilpailijaltaan, eli aseiden muokkaamisen ja erikoiskyvyt, jotka toisin rajoittuvat vain aseisiin ja varusteisiin. Lisäksi pelissä on ajoneuvoja mönkijästä black hawk-kuljetushelikopteriin. Ainoa puuttuva ajoneuvo on lentokone. B

BC2 moninpeli on mahtava, eikä siitä löydy oikeastaan mitään valituksen aihetta!

YHTEENVETO

Mahtava verkkoräiskintä, jonka yksinpelikamppanja ontuu perässä.

+ Rush!
+ PALJON aseita, joihin saa liitettyä kaikkea kivaa härpäkettä
+ Kaunis grafiikka, ja hienosti hajoavat rakennukset
+ Monipuolinen moninpeli

- Sekava yksinpelikamppanja, jota riivaa suunnitelun typeryydet
- Ei co-op tilaa

Moninpeli: 10
Yksinpeli: 7½

Keskiarvo: 8.8/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10