Suomi
JäSENARVIO

Mass Effect 2

Mass effect 2

Kun pelkkä pelin intro tarjoaa hienomman elämyksen, kuin moni muu peli kokonaisuudessaan, on kyseessä hitti.
Mass effect 2 on scifiroolipeli, joka laittaa sinut komentaja Shepardin saappaisiin tehtävänä pelastaa maailmankaikkeus varmalta tuholta yhdessä vuoden 2010 parhaimmassa pelissä...

TEOILLA ON MERKITYSTÄ

Ainutlaatuinen ominaisuus ME2ssa on se, että se voi etsiä ykkösosan tallennuksen, ja jatkaa peliä niillä valinnoilla, jotka ykkösessä tuli tehtyä. Ominaisuus on hyvin toteutettu, ja vaikka ykköstä ei olisi pelannutkaan, pääsee tapahtumiin nopeasti mukaan pienen haastattelun jälkeen.

Suurin osa pelistä menee ultrahypermegahyvän ryhmän kokoamiseen, ja jäsenten luottamuksen kasvattamiseen. Tämä kasvattaa eloonjäämisprosenttia pelin lopussa odottavassa itsemurhatehtävässä. Joukkoon mahtuu paljon uusia hahmoja, mutta vanhoja tuttavuuksiakin tavataan, jos he vain ovat vielä elossa.

ELÄVÄ MAAILMA

Mass effect 2 on onnistunut mahtavasti luomaan kasikyt-ysikyt -luvun scifileffojen tunnelman. Rotuja on paljon, dialogia vielä enemmän, nokkelia yksityiskohtia unohtamatta. Kun päälle lätkäisee monipuoliset lisätehtävät, keräilyesineet ja persoonalliset hahmot, saadaan jo aika uskottava maailma.

Eli toisin sanoen, ME2 on monipuolinen peli!

PELTTAVUUS JA GRAFIIKAT...

...Ovat molemmat loistavia. Pelaamista on suoraviivaistettu, ja se tuntuu välillä räiskintäpeliltä. Rpg-elementtejä tuovat kuitenkin mukaan hahmonluonti ja yksinkertainen level up-systeemi. Grafiikat sopivat peliin täydelisesti. Panssarin kiilto, ilta-aurinko ja kuolleiden planeettojen pinnalla leijaileva pöly luovat vahvan illuusion elävästä maailmasta, joka kutsuu seikkailuun

Tähän peliin tulee upotettua rutosti aikaa!

YHTEENVETO

+ Tarina on huippuluokkaa
+ Pelaa sujuvasti
+ MONIPUOLINEN!!!
+ Graafinen ilme sopii peliin
+ Hahmot ja dialogi

- Yksinkertaistettu liiaksi

Vuoden scifipeli!!!

Keskiarvo: 10/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10