Suomi
JäSENARVIO

Mirror's Edge

Kirjoittaja: 422-3r   2011-03-07

Maailmassa, jossa kaikkea valvotaan, jossa rikollisuus on kitketty kokonaan pois, jossa lähes kaikki on valkoista ja puhdasta. Jotta tälläinen onnistuu, on ihmilsiltä jouduttu ottamaan joitakin oikeuksia pois. Ja tähänhän kaikki eivät ole tyytyväisiä, on ihmisiä jotka arvostavat näitä oikeuksia. Siksi he ovat perustaneet näitä oikeuksia puolustavan järjestön. Olet Faith joka on lähetti ja on kyseisen järjestön leivissä.
Pelissä parkourataan milloin missäkin mikä onkin pelin parasta antia ja pelin liikkuminen muistuttaa Assassin's creediä, paitsi nyt ollaan ensimmäisessä persoonassa ja ainakin itse luulin ettei se voi toimia. Mutta toisin kävi. Ohjaaminen on todella näppärää, joskin se vaati harjoittelua. Pelin huonointa antia taasen on räiskintä mitä ei onneksi tarvitse käyttää, sillä pelinhän voi läpäistä ilman että ampuu laukaustakaan mikä tosin on parissa kohdassa aika haastavaa. Peli on suorastaan mahtava teos, mutta se on liian lyhyt. Itse ainakin olisin peliä pelannut vielä pitempään.
Onneksi uudelleen peluuarvoa löytyy sillä täytyyhän kaikki piilotetut laukut löytää ja toisella kerralla on paljon harjaantuneempi joten silloin liikkuu sulavammin ja silloin peli nautinto kasvaa.

+:liikkuminen on nopeaa ja sulavaa,
uudellen peluu arvoa löytyy

-:lyhyt

Grafiikka:8
Pelattavuus:10
Äänet:9
Pitkäikäisyys:8

Keskiarvo: 9/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10